2012. július 14., szombat

nászasztalra

Már régóta készült (és rég elkészült:) ez a terítő, még valamikor márciusban kezdtem el. Tudtam, hogy sk ajándékot szeretnék adni az egyik legkedvesebb barátnőmnek, Misinek (hülye egy képzavar, mi?:))), mert szereti és értékeli a kicsikatóságomat... 
I started to crochet this table cover in March. I knew I wanted to give handmade wedding gift to a dear friend who loves my crafts....
 Eredetileg egy apróbb, négyszemélyes asztalra való horgolt terítőre gondoltam, de csak nőtt és nőtt és nőtt... Inkább hat- vagy nyolcszemélyesre való!
Originally I wanted a smaller cover, but it became bigger and bigger... It's fitting to a 6 or 8 person table.
Végül 5980 (!!!) méternyi fonal került bele, a végső mérete ~130x170 cm. Szerencsére a nagyjával még a karfájdalmam kezdete előtt elkészültem, a végét már ágyban fekve fejeztem be. Szerencsére horgolni tudtam még az elején, amikor az se volt biztos, mi a bajom, úgyhogy gyorsan befejeztem, mielőtt az orvosok teljes kéznyugalomra ítéltek volna:))
I crocheted 5980 m yarn into it. Fortunally I finished the main part before my arm-pain, but the end was crocheting in the bed (before doctors forbade all the bigger movements:)
 Kívánom, hogy ez a terítő minél több családi ünnep szemtanúja legyen... és hogy egyre növekvő számú család ülje körül az asztalt. Fogadjátok szeretettel, Misi és Gazsi! 
Well, I wish you to have this cover on the table on many-many family occasions... and have a thriving family around it! :)
 (akik épp ezekben a percekben vonulnak be a "templomba" - reményeim szerint az én és barátaim csilingelő és kristálytiszta hangjára:)))


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails