2012. május 2., szerda

kötőtűknek új otthont!

Ez volt a vezérfonala A Nagy Hétfői Varrásnak (aznap reggel leültem a gép elé és kisebb megszakításokkal csak este keltem fel onnan). A történet ott kezdődik, hogy ebay-függő lettem, remekül tudok pénzt költeni otthon, a fotelból, de legalább olcsó és hasznos dolgokat vásárolok - mint pl. bambusz kötő- és horgolótűk. :) Mértéket is tartok, egyszerre csak egy szettet vásárolok, de azért kezdtek már felgyülemleni a polcomon a bubis borítékban lakó szettek.

A kicsi és nagy zoknitűknek közös otthont szerettem volna. Csak reménykedni tudok, hogy nem számoltam el a méreteket, a húsz centis szett még valahol Kína és köztem van félúton. Amikor megláttam a legújabb Idées Patchwork címlapján ezt a házas notesztartót, tudtam, hogy ilyet akarok.

I wanted to sew holders for my new knitting needles and crochet hooks. I got into the habit of buying on ebay, especially buying cheap and nice bamboo sets! :) I buy only one set at a time, but there were too many envelopes on the shelf.
I wanted to sew a common home for the smaller and bigger double-pointed needles. I hope it'll be good enough, the bigger set is still somewhere between China and me. When I noticed this one in the newest Idées Patchwork I knew I wanted to sew it.


 Hát ilyen lett kicsikatósítva. Nagyon vidám, nagyon hasznos, nagyon szeretem. :) A díszítések szabad gépi tűzéssel készültek és így rögzítettem a házakat-dombot is. Alá 7 millis vatelin és táskamerevítő került.

This one is my version. Very cheery, very useful, I love it. :) I used free motion quilting to draw on it and to fix the appliqued pieces. 

22 megjegyzés:

florentine írta...

Teljesen lenyűgöztél!

Zorka4 írta...

Júúúúúúj, ez valami fantasztikus!

Kati írta...

Eszméletlenül jó!

Kati írta...

Eszméletlenül jó!

Rita nyirati írta...

én is! ilyet! hasonlót!
szeretnék.....:))))

micuska írta...

Látom, ott van még hely 2 szettnek :-)
Mesés.

Bernadett írta...

Hú, de gyönyörű! :)

Bernadett írta...

Hű, de gyönyörű!

Anyinyóka írta...

Sokkal szebb a tiéd mint az eredeti!

Melinda írta...

Kata,ez nagyon szuper lett!!

KicsiKató írta...

Köszönöm! Nekem is ez a kedvencem:))))

Boldogság vár :) írta...

Remélem ehhez a szuper ötlethez én is hozzásegítettelek a horgolótűim "otthonával" :)
Nagyon szép lett, ügyes vagy :)

Bea Veres írta...

klassz lett nagyon :) !

Monika írta...

Oh my god, that is so very cute! I LOVE the fabrics you've chosen!

Lidércke írta...

Csatlakozom, tényleg szuper. :))

KicsiKató írta...

Köszönöm!:)

Monika, thanks! I'm in love with it:))

bruercsi írta...

Nagyon klassz lett!!! Jópofákat rajzoltál a gépeddel! :) Én is sokat balyongok az ebay-en! :) Van, amit nagyon jó áron lehet venni, de van, ami piszkosul drága! Észnél kell lenni (mint mindig :))) )!

sucika írta...

Szia. Nézz be hozzám, díjat kaptál tőlem :) http://sucika67.blogspot.com

Cicurka írta...

Eszméletlenül jól sikerült! :)

F.Gina írta...

Édike lett, tényleg nagyon vidám!

Anikó írta...

Szia!

Némileg megkésve, de én csak most látom ezt a csodát! Nagyon szép lett! Ez már nekem is a 'todo' listán van mostantól :) Főleg azért, mert sorsszerűnek találom, h pont a szülinapomon posztoltad!!! És mostanság borítóötleteket keresgélek. Megvan :!) KÖSZI!!! Remélem hamarosan megint látok majd tőled valami varrottat is a gyönyörű kötemények után :)

KicsiKató írta...

igyekszem jönni varrottakkal is majd:)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails