2012. május 11., péntek

(fonós) fejlemények - (spinning) news

Hát az most nincs. Legalábbis fonós. Fejlemény se sok:) Történt ugyanis, hogy múlt pénteken olyan karfájdalomra ébredtem, amit leginkább ez a hasonlat ír körül: mintha tüzes és életlen vasdarabbal akarnák tőből lemetszeni a kezem. Éppen annyira fájt, amilyen szörnyűnek hangzik. A hétvégi napi 4 Cataflam meg se kottyant, ezért viszont olyan erős fájdalomcsillapítóra váltottunk, amitől a napok háromnegyedét átaludtam. Eddig gép közelébe se mertem menni, másrészt nem is tudtam fent lenni. Talán ma már látok rá reményt, hogy normalizálódik a helyzet, mindenesetre a reggeli bogyót ki tudtam hagyni, így most csak erős, de nem elviselhetetlen a fájdalom. Ok nincs, diagnózis se nagyon, tán ideg- vagy ízületi gyulladás. Mindenesetre alváshiányom az nincs, ellenben majd' megveszek egy kis kézműveskedésért. Hüpp. Panaszáradat vége. (Csak hogy tudjátok, miért tűnök el... remélem, nem sokáig! Addig is fel kell függesztenem a szappanopera kásztingolását.)

No spinning. I've had a terrible pain in my left arm till last Friday. I got so strong pills that I slept 16-18 hours a day. Doctors didn't say any fact, just asked me to be patient and believe it'll be over in a few days. I hope so, because I really miss my creative life (and painless days too). I hope I'll be back soon! 

7 megjegyzés:

Elinor17 írta...

Teljes és gyors javulást kívánok neked !!!:)

Zorka4 írta...

Kata, itt is mondom, gyógyulj meg nagyon gyorsan, hiányzol! :)

Monessa írta...

Jobbulást! Együtt érzek veled! Idegbecsípődéses időszakomat élem. A vállam rándult ki. Hát nem kívánom senkinek ezeket az érzéseket! Még egyszer jobbulást kívánok! Vigyázz magadra!

KicsiKató írta...

Köszönöm, nagyon igyekszem!

Monessa, az a vállrándulás sem hangzik túl jól, jobbulást neked is!!

Monessa írta...

Köszönöm!

En - Hababann írta...

Ez nem hangzik jól! Gyorsan gyógyulj meg, mert engem izgat a "kászting" további alakulása.... :D

helen írta...

Sajnalom :( Gyors gyogyulast neked!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails