2012. március 22., csütörtök

nem tudom...

... hogy a tavalyi PIF játékomra jelentkezők olvasnak-e még vagy csak feliratkoztak és elsuhantak, azt meg csak remélem, hogy ők is meghirdették a játékot, így nem vesztette értelmét, mindenesetre ma elutaznak hozzájuk az ajándékok. A harmadik csak azért nem, mert személyes átadásra kerül sor:)

6 megjegyzés:

Zorka4 írta...

Juj, de izgi, de sajnos nem én vagyok egyik sem :(

Manna írta...

Én nem suhantam sehova, olvaslak rendszeresen és a játékot is kevés sikerrel (mert csak egy emberek jelentkezett a játékra, bár mivel nincs időkorlát még összejöhet a másik kettő :) ) de természetesen meghirdettem :)

Sofie írta...

Izgi :-)

Waldorf manófaktúra írta...

Micsoda kérdés ez kérem szépen?! :-) Persze, hogy olvaslak, ha nem is mindig aznap, amikor bejegyzés születik.
Meg is hirdettem még akkor a játékot, és van is 3 jelentkezőm. Egyikőjüknek ma adtam át az ajándékát, a másik kettő pedig hamarosan megkapja. Ma adtam, és kaptam is! Nagyon szépen köszönöm mégegyszer a táskát. Szeretem táska! :-)

hAnd-i írta...

Kató, imádnivaló táskát kaptam tőled... nagyon tetszik, nagyon bejön stílusában, színében... a játékot -igen- meghírdettem és még a nyáron elküldtem én is a három manómat... olvasásról, sajna nincsenek ilyen jó híreim, no de nem azért mert nem írsz jókat, hanem mert a saját blogomra sem járok már... a sok tennivaló és a kevés idő... node most azért itt vagyok!
köszi még egyszer

hAnd-i írta...

jaj nem... elszállt az éterbe a bejegyzésem, pedig tőled szoktam tanulni a netes okosságokat...
node: köszi nagyon szépen a táskát... imádnivaló, gyönyörűűű... stlusában is, színáben is...
a játékot meghírdettem, még a nyáron felraktam három manómat
olvasni, meg sajna nagyon kevés időm jut, mióta visszamentem szülésiről gyakorlatilag a saját blogom is alíg látogatom...

köszi mégegyszer az ajándékot, és kívánok nagyon Szép Nyusziünnepet!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails