2010. január 5., kedd

blogszülinap:))


Bizony-bizony, már két éve és egy hónapja hablatyolok itt nektek mindenfélékről. Azért ez idő alatt sikerült pár jó szokást is megtanulnom, ilyen például a give away:)))

Oh, yeah, I've been writing here for 25 months about everything. I've picked up some good habits too - like give away:)))


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már most unom ezt a szürke téli egyhangúságot... vigyünk hát színeket a télbe!!! És ha még a szőröset is szeretitek, itt a helyetek:))) Ugyanis ebből a színátmenetes mohairből kötögetek éppen egy ilyen sálat, amihez kanyarintani fogok valami klassz kis brosst. A fényviszonyok miatt azonban úgysem tudnám vasárnap előtt megmutatni, ezért már most megnyitom a játékot:)) Azt kérem, az jelentkezzen, aki jó szívvel el is használná a sálat!!

I don't know, how do you feel, but I'm fed up with this grey and flat winter... let's colour it! And if you also like hairy, this is your place:))) Because I'm knitting a scarf like this made of this colourful mohair wool and I'm going to make a brooch for it. Because of the dark light I won't be able to make a nice photo of them until Sunday, so I thought to start the game right now:)) I'd like to ask you to check in only if you would wear the scarf!!


A szabályok: a sorsoláson szimpla eséllyel indul, aki itt kommentet hagy;
dupla eséllyel, ha rendszeres olvasóm és ezt jelzi is (lehet az akármilyen más reader-ben is, csak írjtok meg);
tripla az esély, ha a fenti képet kiteszi a blogján (akár oldalsávban) és/vagy ír a játékról (és ezt is jelzi kommentben, hogy követni tudjam).

The rules: you have one chance if you leave a comment here;
two chances if you are my regular reader (you can be that in any other reader, just tell this);
three chances, if you take this photo into your blog and/or write about the give away (and tell this in the comment).


Szóval, játékra és színesedésre fel... egészen január 20-án este hatig:)))

So... let's play the game and be colourful... until january 20, 6 p.m.:)))


Ui.: Több titkos szál is húzódik még itt körülöttem, egyrészt tegnap este küldtem el a 3 PIF ajándékot, másrészt az imént aktiváltattam a Meska boltom. Amint zöld utat kapok az oldal üzemeltetőitől, jelentkezem:) Jah és még ebéd közben is tangós videókat bámulok és koreografálok, szombaton lesz az első esküvős táncpróbám a párral:))

Ps.: Here are many secret projects around me, I sent my PIF presents yesterday evening, and I've just activated my online shop in a Hungarian creative webshop. When my shop will be active, I'll show you the goodies:) And I'm watching tango videos and making the coreography even during having lunch too, our first meeting will be on Saturday with the engaged couple:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails