2009. október 11., vasárnap

újabb drezdai és give away-hegyek

Ritkán járok el bulizni megboldogult tinédzseréveimhez képest, de tegnap sikerült igen rendesen letáncolnom az elmaradást. Csókoltatom a drága férfit, aki feltalálta a magas sarkút (tutira férfi volt, ugye?) :)) Az alvásszükségletem felét tudtam csak teljesíteni hajnalban, úgyhogy ez egy hosszú bejegyzés lesz rövid szövegeléssel, ha nem bánjátok:)
Usually I sit at home on Saturday evenings or talk with friends somewhere, but yesterday I recovered everything, danced through the night. Kiss the man who's invented high heels (he must be man of course:)) I didn't sleep too much, so this post will be long with short yakking, if you don't mind it:)
Sikerült befejeznem egy új táskát, kicsit megvariáltam a drezdai tányért. Sajnos jobb képet nem tudtam csinálni az eső miatt, így csak bizonygatni tudom, bizony ez egy sötétzöld táska terrakotta béléssel. Ja és nem ferde, csak béna vagyok kialvatlanul (is:))
I finished a new bag with a new type of dresden plate. I do hate darkness, cannot make a better pic... Believe me, it's a dark green bag with terracotta lining.

És akkor a give away-ek. Először is Elenáé, aki fantasztikus családi 'titkot' oszt meg velünk. Nagyon-nagyon drukkolok Chanelért!
Jelentkezési határidő: október 31.
Feltételek: jelentkezés Elenánál és saját blogbejegyzés a játékról. Rendszeres olvasás dupla esély:)Gabella is játékot hirdetett, nem is akármilyet, egy csodás kezdő készletet lehet nyerni nála. Pont jókor jönne, ma hoztam be az alapanyagos tárolóból egy csomó fonalat...:)
Jelentkezési határidő: október 25. éjfél.
Feltételek: jelentkezés Gabellánál, saját blogon feltüntetni a képet, határidőt, feltételeket linkkel és regisztráció a kötőtű.hu oldalon.Itt pedig még egy csoda vár a szerencsés nyertesre. Unikat dobozát már napokkal ezelőtt is csodáltam, mikor félkészen mutatta és az esély, hogy boldog tulajdonosa lehetnék, egészen felvillanyoz:)
Jelentkezési határidő: október 18. éjfél.
Feltételek: jelentkezés a blogon; szorgalmi1: saját blogon való bejegyzés képpel-linkkel; szorgalmi2: kedvenc 2009-es keresztszemes minta bemutatása saját blogon:)És hát izé, tényleg nagyon örülnék annak a doboznak, és bár kissé csalafinta módon, de itt van, amire a legbüszkébb vagyok: Gézám első keresztszemes hímzése:) Mit tegyek, ha egyszer ő elintézi helyettem a munka nehezét...:))))Szépséges hetet kívánok nektek, igyatok sok forró teát, talán az segít majd átvészelnünk a hirtelen jött hideget!


7 megjegyzés:

Kalex írta...

Nagyon szép lett a Géza és a Te duóprodukciótok, tetszik!!! Neked meg jó pihenést és sok alvást... helyettem is! :o)

baboo írta...

nagyon jó ez a drezdai is, még mindig csoda nekem ez a technika... :)

Abile írta...

Neked is szép hetet, jó pihenést ! :o))

Julcsi írta...

Épp egy bögre teát kortyolgatok, miközben netezek:)
A drezdai tányérod megvariálása nagyon tecc!:)

unikat írta...

Örülök, hogy velem játszol, s köszönjük a dobozkával együtt a bókokat.
Neved háromszor van benne a kalapban.

Ida13 írta...

Nekem spec. az előző drezdai jobban tetszik. Talán, mert ez az anyag nem volt soha a kedvencem. A kivitelezés viszont szupi és a táskás elképzeléseid nagyon bejönnek.

Ibcsy írta...

Nagyon klasszak a táskáid, mint mindig:-)
Jó pihizést!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails