2009. február 17., kedd

sorozatgyártás...

Nem direkt, de mostanában a többszériás alkotás a „menő” nálam:)) Már rég ki akartam próbálni ezt a kosárkamintát, a festett anyagok is csak gyülekeztek a szekrényemben, így nem kellett sok idő, hogy összeházasítsam őket:) Készült egy pink sorozatos is, de nem várta ki a fotózást, már az egyik barátnőm rúzsait tárolja a fürdőszobájában. Jaaaa, tessék megcsodálni a zsugorkagombokat is, nagyon-nagyon tetszenek felvarrva (is). :))

I don’t know why but nowadays I like crafting series:)) I’ve wanted to try this pattern for a while, my hand-died fabrics have convened in my case, so I paired them:) I sewed another one in pink, but my friend pounced on it before taking photo. Aaaaaand please look at the georgeous handmade buttons (polyshrink), I do love them:))


Egy földim, Zsuzsa kezdeményezett hónapok előtt gyűjtést a dévai gyerekeknek. Bár az első széria már bearanyozta a lurkók napjait, azért folyamatosan lehet adományozni! Nekik készítettem ezeket a tolltartókat, amiket meg is töltöttem színes ceruzákkal és filctollakkal.
A lady from my town started a collection for the kids in Deva a few months ago. The first run of the crafts are laready at them, but you can donate permanently! I sewed these pencases for the kids and filled them with coloured pencils and markers too.Itt pedig egy újabb A4-es ív zsugorkalap rajzolva-színezve-kisütve. Sajnos itt-ott kunkorodott a széle, Martimezzel megvitatva a problémát vissza fogom dobni őket a tepsibe, hátha jobban kiegyenesednek…
And here is another sheet of polyshrink – drawn-coloured-baked. Unfortunately it isn’t flat, but I’ve chatted about it with Martimez and I’m ging to put them to the oven again.


15 megjegyzés:

Lilang írta...

Írtó klasszak a zsugorka gombok!
Tuti ki fogom próbálni ha egy kis időm :)

Cukik a tolltartók :)

A kis táskák nagyon hasznosak és szépek :)

Mamis írta...

Ez igen!Ha Kicsikató beindul...Nagyon szépeket alkottál ismét!

Barbi írta...

Annyira édesek! Főlega madárkák! A táskák és minden szuper! Ezt a tatyót nekem is meg kellene már varrnom, hogy legyen mibe lomolnom az aktuális varrásomat! :)

Biga írta...

Ismét nagyon szépeket alkottál! Ezekben a zsugorka-dolgokban is sok fantázia van! Még nem köszöntem meg a segítséget, most pótolom: köszi, tanulom a picassa3mat, képtáram már van is!

KicsiKató írta...

Köszi-köszi:))

Barbi, vigyázz, a méret becsapós! Az eredeti verzió szerint 5x5-ösek (durván) a négyzetek, igaz, én nem hagytam varrásráhagyást, és így kábé 15 centi széles lett a kosárkám. A lényeg, hogy igencsak szerényke aktuális varrást képes magába fogadni:) Szerintem érdemes 1-2 centivel növelni, én most 7 centisekkel próbálkozom:))

Biga! Szívesen, máskor is:)

Ágó írta...

Nagyon szépek a kosarak a festett anyagokkal! Ez a zsugorka számomra még teljesen idegen, jó lesz utánajárnom, mert nagyon tetszik nekem is:).
Ági

Clinique-Bogi írta...

Nagyon jópofák a kosárkák!
A zsugorkák is remekül sikerültek.
:-)

Amaranta írta...

Kezdek bezsongani a zsugorkáidtól...

A kis táskák is nagyon tetszenek, már szemeztem velük én is.

Csilla böködéje írta...

Ezek a zsugorkák? Húúúú nagyon klasszak. És csodálatosat alkottál belőlük. A kis táskák szuperek lettek.

Abile írta...

Tyűűű, Te aztán jó sok mindent készítettél. Irigylem a tempódat! :o) Gyönyörűségesek a táskák és a zsugorkák!

bruercsi írta...

Nahát! Te egész biztos nem tudod mi az, unatkozni!! :)
Mennyi szépség! A tündérkéket is kézzel rajzoltad fel?

KicsiKató írta...

Hát, pedig igenis szoktam unatkozni. Vagyis ilyenkor netezek ész nélkül. Ha feleennyit használnám a netet... Tyűűű, na akkor varrnék sokat:)

Bruercsi, ha valamihez nem értek, az sajnos a rajzolás. Ezeket mindet kinyomtattam előre és átrajzoltam a mintákat:)

Sofie írta...

Nagyon szépeket alkottál! A kosárka szabásmintájával már én is találkoztam, eltettem kedvencek közé, dehogy mikor kerül rá végre a sor....majd meglátjuk :-)

Piroseper írta...

Nagyon tetszenek a zsugorka gombok! Azt hiszem engem is elkap hamarosan a láz...

Liz írta...

Mindegyik munka nagyon szép :))) Főleg a táskák tetszenek.... na jó, csak mert pillangó van rajtuk :DD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails