2009. január 17., szombat

pontokba szedve

a., Tegnapelőtt 2 (azaz kettő!) borítékom is érkezett. Az egyik Zsuzsától, a blogján ajánlott fel újságokat. Imádnivalóak! Van köztük pw, keresztszemes és egy új terület, amit szintén ki kell próbálnom – talán tűfestésnek hívják?
I got 2 parcels the day before yesterday. First one is from Zsuzsa, she offered some creative magazines at her blog. I just love them! There are pw, xstitched and threadpainting too.


b., Érkezett Naturitától is ajándék, egy tündéri nyuszkós kép, hozzá szívecske és textilkép, már kattog az agyam, hova varrjam fel. Köszönöm, Rita! Nagyon-nagyon tetszenek!!!
I got a present from Naturita, a lovely wallhanging with a bunny, a little heart and a fabric picture, I have some ideas where to use it. I love them!!


c., Kecskeméti lányok! Az Alföld áruházban vannak leértékelt anyagok, csak véletlen tévedtem be, de sikerült akkora csomagokkal hazaérnem, hogy csak na:)) Remélem hétvégén jó sokat tudok varrni belőlük!
At the local fabric store I bought many-many fabrics at sale:)) I hope I can sew a lot this weekend!


d., Táncos „lányaimnak” sos-ben varrtam-hímeztem egy kis képeslapot, hogy stílusosan köszönhessem meg a közös munkát.
I stitched a post-card for „my” dancing girls to thank our work.


e., Pár héttel ezelőtt felkeresett e-mailben egy Panna nevű hölgy és felajánlotta, hogy a blogomat felteszi a kreativ.miner.hu-ra. A héten elindult az oldal, látogassátok sűrűn inspiráló blogokért! Az oldalukról idemásolom a leírásukat: „A Miner.hu kreatív melléklete (vertikális keresője) a magyar nyelvű saját készítésű kreatív dolgokkal (például ékszer, ajándéktárgy, gyöngyözés, varrás, szövés, fonás, barkácsolás és lakásdíszítés) foglalkozó blogokat gyűjti egy helyre, és teszi kereshetővé, böngészhetővé.”

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails