Ezt a szendvicskrémet a maihoz hasonló borongós estéken szoktuk gyorsan összedobni. Nagyon szeretjük, bár a megszokott ízektől merőben eltér, már a neve is bizarr első hallásra:
Túrókrémes melegszendvics:)
A krémhez összekeverjük a következőket: 25 dkg túró, 1.5 ek margarin, 3 ek. majonéz, apróra vágott hagyma, pár szelet apróra vágott sonka és 5-10 dkg füstölt sajt. Sózzuk, borsozzuk, jöhet bele chillipor, fokhagymapor. Rákenjük a kenyérre és megsütjük. Aki a magyarosabb ízeket preferálja (mint anyukám), darabolhat bele pici kolbászt, illetve a tetejére is jöhet vékonyra szeletelve.
Túrókrémes melegszendvics:)
A krémhez összekeverjük a következőket: 25 dkg túró, 1.5 ek margarin, 3 ek. majonéz, apróra vágott hagyma, pár szelet apróra vágott sonka és 5-10 dkg füstölt sajt. Sózzuk, borsozzuk, jöhet bele chillipor, fokhagymapor. Rákenjük a kenyérre és megsütjük. Aki a magyarosabb ízeket preferálja (mint anyukám), darabolhat bele pici kolbászt, illetve a tetejére is jöhet vékonyra szeletelve.
We usually make this sandwich-creme in grey evenings like this. We do love it, although it has so different flavour than we generally eat, its name is also bizarre: cottage chese sandwich creme with toast:) We mix these for the cream: 25 dkg cottage cheese, 1.5 tablespoon margarine, 3 spoon mayonnaise, frittered onion, ham and cheese. Than salt, pepper, chilli, garlic powder. Put it onto the bread and bake it. If you prefer the typical Hungarian flavour, you can put on it some sausage too.