2008. február 2., szombat

Hello. My name is Kitty. Hello Kitty. :)))Megrendelésre készült több is, hogy választani lehessen. Már egészen kezdem megszeretni ezt a macsekot. :)

They are for custom (more than one to choose). I'm beginning to like this cat. :)

7 megjegyzés:

viráganyuk írta...

édes:))))
Van hozzá szabásmintám is:D
És vettem Neked meglepit:))))))
pusz!!!

KicsiKató írta...

tyűűűű, de jó:) Köszi:)

Cherry írta...

Szia! Erre jártam, megkukkoltalak, nagyon helyes dolgokat alkotsz! :) Mostanában a lánykámnál is kezd Kitty cica nyerő lenni. :) üdv Cherry

Edige írta...

Juj! Vigyáznom kell, nehogy a lányom is meglássa, hogy milyen szuper dolgokat alkotsz, mert akkor nincs mese, Hello Kittyt kell hímeznem neki is...

KicsiKató írta...

Köszönöm!!

Nem is tudom, miért idegenkedtem eddig tőle... Valamiért fal húzódik közém és a nagy sztárolt dolgok közé, de most bontottam rajta egy kis lyukat. Bár magamnak nem fogok készíteni, de el kell ismernem, aranyos:)))

Wessely írta...

OFF:

Kérdezted a Cérnakuckóban. Az RSS-re akkor tudsz feliratkozni (elküldi az új bejegyzéseket vagy értesítőt róla), ha van a gépeden RSS olvasó.

Ilyet tölthetsz le az emailkezelő programodhoz (a Thunderbird alapból tudja, de Outlookhoz is van kiegészítő program) vagy a böngésződhöz a netről. Van önálló program is, írd be a Google-be és válaszd ki a legmegfelelőbbet.

Üdv.

KicsiKató írta...

Köszönöm!

Időközben elkezdtem használni a Google readert, és azt kell mondjam, szuper! Ugyanis rengeteg blogot-képtárat bogarászztam át rendszeresen, ami rengeteg időt elvett eddig.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails