2007. december 2., vasárnap

Már csak emlék, mikor még nem voltál...
Hm, első bejegyzés:) Ledobtam az ötödik emeletről az elveimet, miszerint éééén??? soha!!! - és ennek eredményét épp most olvasod:) Szeretném majd megmutatni, miket (és hogyan) készítek, és mik inspirálnak, alakítgatnak az igazi KicsiKatóság felé vezető úton.
Ma semmit sem alkottam (egy römi-vereségen kívül:)), de tegnap sokat nyomtam a pedált. Elkészült egy karácsonyi ajándék. Meg fogom mutatni mindet, de juszt se mondom meg, melyik kié:)) Textilkép egy kedves barátosnénak. Először pár hete megfestettem a középső anyagot, aztán talán két hete elkészült a hímzés, tegnap pedig összeállt a kép. Életemben először ferdepántoztam, hála kdatta képes-írásos útmutatójának. Égő, de ez is az egyik hátránya, hogy sose jártam szakirányú iskolába. (Halkan megsúgom, talán februártól foltvarró kisiskolás leszek:))
A gomb is sk!!!
Well, the first post:)) I dropped my principles of meeee??? never!!! – and you’re reading the result of it:)) I’d like to show what (and how) I’making and what inspires me to be a real „KicsiKató”.

I haven’t done anything today (except a rummy-defeatJ), but yesterday I pushed the pedal a lot. A christmas gift is done. I’ll show the all, but not will tell, who will get it. Wallhanging for a nice friend. First of all I painted the fabric a few weaks ago, than about 2 weaks ago I embroidered and yesterday it clubbed together. I used slanting-ribbon (I don’t know what is its name on the edge) first in my life – thanks for kdatta. This is one of the disadvantages – I’ve never gone to sewing school..

The button is homemade too!!


9 megjegyzés:

kriszta írta...

Hurra!!! es megegyszer hurra!!! Persze mehet a keptar.
Kriszta

KicsiKató írta...

Köszi:))

Clinique-Bogi írta...

Eddig nézegettem a munkáidat most olvasni is foglak! :-)

KicsiKató írta...

Hm, micsoda láncolat ez... még nlc-ről lehet ismerős a neved, ugye? Most pedig én is megyek, meggarázdálkodom a blogod, de előre leszögezem: a pipacsos minipermintől már most el vagyok ájulva, hihetetlen, hogy ilyen kicsin ilyen gyönyörű!!!

Timici írta...

Szia Kató, ezentúl jövök én is majd Hozzád ide is és nem csak a képtáradba;)írj sokat!:oD
Bogikám, puszillak:*)

Klari írta...

pnqwvoaKüldöm a pozitív energát nagymamádnak.
Nekem tetszik amiket varrsz.
biztos jövök máskor is.-:)))
Kaoka

KicsiKató írta...

Köszi, nekem is tetszenek a munkáid, főleg a Mikulászsák!!! Na és a Fannis angyal is szépséges lett! (sunyiskodok ám read-onlyban:)

helen írta...

Megtaláltalak :)

KicsiKató írta...

Most jól lebuktam, igaz?:))))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails