2007. december 9., vasárnap

Kukacoskodok:))
Életemben először!!! Hm, féltem, paráztam, előrajzoltam egy darabon, amit ugye nem bírtam követni, aztán mentem a saját fejem (vagyis kezem) után. Iszonyúan élveztem, bár még sokat kell gyakorolni:) Még irtó sok benne a sarkos vonal és bizony néhol össze is érnek a vonalak, de ettől függetlenül imádom:) Éééééés látjátok, hogy írtam is??? Én, a varrógéppel:)))) Hm, mennyei vasárnap estém volt ezzel a kiszsiráfos varrogatással:)------I used this kind of stitching (maybe stripping the name???) at the first time!!! I was afraid, drew the lines on the fabric, what I couldn't follow, so I went past my head. I really enjoyed it, but I have to practice more... There are too many cornered lines, but irrespectively of this I love it!!! And do you see I wrote too? Meee, with the sewing machine:)))) hm, I had a heavenly Sunday evening with this project:)

7 megjegyzés:

Dominika írta...

Szia!

Dominika vagyok.
A télapót nem csináltam, azt készen vettem csak a hangulat miatt tettem fel. Bármennyi anyagot lehet venni, sőt 15 cm-nél kevesebbet is vehetsz.
Ja és ha ott jársz akkor legközelebb szólj:)

Clinique-Bogi írta...

Nagyon jó! :-) Ha nem tetszenének a gombok ennyire akkor eszembe jutna, hogy így kicsit csalás, de az már a pofátlanság legteteje lenne. :-DD

KicsiKató írta...

Rendben, szólni fogok és vásárolni is, de szerintem már csak januárban.

KicsiKató írta...

Bogi, már mért csalás???:))

Hm, ha én ennyi gombot kapnék, mint te... De talán van remény, elhintettem a gondolatot egy nagynénémnél, aki gombmániás, de csak nézegeti őket, hogy én milyen sokat tudnék hasznosítani...:)))

viraganyuk írta...

Azis!
Szerintem nagyon édes:)))))Ügyes voltál megint:)
pusz: Móni

Kicsoda írta...

Kata, ez tok jo lett, de ne viccelj amr az elorajzolassal:-) megy ez anelkul is!

KicsiKató írta...

Jó-jó, csak féltem a szabad gépi tűzéstől:) (Ugye ez a hivatalos kifejezés?) Ma viszont előrajzoltam, csillagokat tűztem egy kép keretére, és rá kellett jönnöm, hogy valamiért annyira nem tudok csillagot rajzolni, hogy csak na:) Mindig másfelé megy a kezem, mint kéne és sose lesz belőle csillag:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails