2018. január 27., szombat

elfogytak a szavak

Annyira, hogy még normális címet se találtam. De mutatom a lényeget. :)

Emlékeztek még erre a bejegyzésre? Ha nem lenne a blog, azt mondanám, az idejét se tudom, mikor indult ez az egész, olyan régen volt.

Itt indult minden. Anyu 65. szülinapjára kerestem valami ütős ajándékot, megláttam a mintát, a többi már történelem. Nem is én lennék, ha nem katósítottam volna el a végletekig. :)

Habár fél évem volt a kötésre, mégse sikerült időben befejezni. Szerencsére sértődés nem lett az ügyből és ráértem kényelmesen dolgozni rajta. Kellett is az idő hozzá, jócskán próbára tett. (jajj, dehogy fél év, ültem a kész fonalakon hónapokat, csak október elején kezdtem kötni a november végi szülinapra. nyilván emiatt nem lett kész:))))

Igyekeztem többet fonni a megadott mennyiségnél, de így sem lett volna elég. A szélcsipke előtt le kellett csípnem pár sort, és milyen jól tettem! Nagyon-nagyon-nagyon ideges lettem volna, ha elfogy, mielőtt befejezem. :D :D :D

Ha már szélcsipke. Úgy gondoltam, hogy a 12 átmenet szépen, egymásra épülve növeli majd a takarót.. Csak munka közben vettem észre, hogy a szélső csipkerész már külön készül, sorról sorra kapcsolódik a körhöz. Megijedtem, de szerencsére már csak árnyalatnyi különbségek voltak a barnák között, így ránézésre nincs baj. 




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails