2016. január 31., vasárnap

:))))))

Esküszöm, törtem a fejem jobb címen, de ennél találóbb nem volt... Legalább ennyire vigyorgok úgy egy órája, mióta bámulom életem első vinyles termékét. :))))))))))))))

A helyzet az, hogy a folyamat egyszerűbb, mint elsőre tűnt, kicsit túlmisztifikáltam, de na, akkor is, imááádom!

Szóval: első körben vettem egy fa alapot a kedvenc művészellátómban (ahova már-már hazajárok, sajnos pont a munkahelyem és az otthonom között van:)). Lepácoltam, átkentem egy vékony réteg dekupázslakkal. A legnehezebb rész most érkezett, úgy cirka egy órán át válogattam a képek között, mit szeretnék rá. :)))) Nagy nehezen kiválasztottam ezt a madaras mintát, újabb egy óra alatt azt is kitaláltam, milyen betűtípust használjak a felirathoz. (Jó, majd lesz ez gyorsabb, kezdő, lelkes jószág vagyok még:))

Aztán öntapadós vinylből kivágtam a mintát... aztán még egyszer, mert az elsőt elrontottam. 

A felesleges réteget óvatosan lehúztam, a minta pedig a hordozópapíron maradt. 

Már csak egy öntapadós transzferpapír kellett, azt ráragasztottam a mintára, így az átragadt és ezt aztán átügyeskedtem a fa lapocskára. Rásimítgattam, lehúztam a transzfert és voilá: 

Értitek már a lelkesedésem, ugye? Annyi, de annyi lehetőség rejtőzik benne, díszes dobozok, nyitva-zárva táblák, karácsonyi díszek, welcome táblák... 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails