2015. november 2., hétfő

őszi szerelmek

Kedves lányok-asszonyok! Ugye ti is ismeritek az érzést, mikor állunk a(z egyébként meglehetősen zsúfolt) szekrény előtt és lemondóan sóhajtunk, hogy nincs egy táskám/ruhám/cipőm stbstb... Az  a helyzet, hogy ugyanez igaz a hímzővászonra, a kötőfonalra, a patchwork alapanyagra és bizony az sk fonalra is. 

Lemondó sóhajjal vettem sorra a KicsiKató fonalakat és kicsinek tűnt a kupac. Nagyon picinek. A szememmel láttam, hogy akad azért jó pár gombolyag, de a szem sokszor csal, ugye?! 

Így hát feltúrtam a gyapjúkészleteket és előkészítettem a téli muníciót. Hogy biztosra menjek, előszedtem a festetlen alapanyagokat is:))))

És hogy ne csak a levegőbe beszéljek, rögtön erre az őszies színvilágú King.Art darabra esett a választásom. Az első felét navajóztam, a második kétágú lett. 


Orsón még nem tetszett a kétágú, de így, motringban nagyon!

Igazi esettanulmány, mennyire más és mennyire hasonló lett a két végeredmény. A legjobban mégis azt szeretem bennük, hogy cél és alantas hátsó szándék nélkül, csak a létezésük kedvéért készültek. Annyira megtetszett ez a régnemlátott érzés, hogy már orsón van a következő delikvens első pár métere. :) 

Technikai részletek a raverlyn: itt és itt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails