2012. április 27., péntek

fonós fejlemények (spinning news:)

Máris itt a következő szereplő. A főmufti, a főszereplő, a leghangsúlyosabb: Kárloszmiguel (avagy Góré). Messzire elér a keze, akár üzletről, akár emberi kapcsolatokról van szó. Szikár, erős és határozott, az ő tudta nélkül nincs semmiféle történés. 
Here's the next actor. The main caracter, Kárloszmiguel. He's the boss (in business and in relationships too). Distinct, strong and brave, there's no event without his permission.
Paraméterek:)
Details:)

 És itt pedig együtt Hoszéármándóval. Jövő héttől jönnek a csajok!!!! :)
And here are together the men. Ladies are coming next week! :)


ui.: hm, ez az első bejegyzésem az új bloggerrel, azt hittem, nem fogom szeretni, de az első benyomásaim határozottan kellemesek, használhatónak tűnik a struktúra:)

2012. április 20., péntek

fonós fejlemények (spinning news:)

Kérem tisztelettel, hölgyeim és uraim, engedjék meg, hogy beharangozzam a KicsiKató-féle brazil szappanoperát avagy folytatásos teleregényt - kinek mi a szimpatikusabb. Lássuk az első szereplőt!

Bár nem a leghangsúlyosabb a darabban, mégis olyan ambiciózus, hogy a nagy neveket megkerülve előre furakodott, hogy elsőként ismerhesse meg a nagyérdemű: ő Hoszéármándó -avagy Rozsda, ha a magyar teleregény vonalon haladunk.
(tudjátok, napbarnított test, kockahas, bocikönnyek a szeme sarkában, forró pillantások, ha egy nő a látóterébe kerül:)

Please let me introduce the first actor of KicsiKató's brand new Brazilian series. He's HoseArmando. Not the protagonist, but he's so ambicious, he's jumped to the first place.


Hamarosan érkezik a következő szereplő!

I'm coming soon with other actors and actresses!:)


2012. április 16., hétfő

vigaszdíj?


Inkább csak szerencsés véletlen, hogy most jelenik meg ez az interjú, ami kapcsán újabb kicsikatóságot nyerhettek! Az ÉkSzertartásról érkező új olvasókat szeretettel köszöntöm, remélem, jól fogják magukat érezni és később is vissza-visszanéznek:)

Itt az interjúhoz kapcsolódó játék közvetlen linkje:http://apps.facebook.com/my-surveys/swhjinq6

and the shawl goes to....

Gratulálok Sziranszki! Kérlek, írj egy mailt nekem! (címem a felső sávban van)

És bár közhelyesnek tűnik, hogy a többiek se búslakodjanak, lesz majd játék, ez most olyannyira igaz, hogy délután vagy este jövök a következővel:)

2012. április 13., péntek

fonós fejlemények (spinning news:)

Izgatott ez az alpaka-ügy, úgyhogy nagyon boldog voltam, mikor Anett hívott, hogy igényt tatrok-e némi feketére. Hát jóhogy! :) Nem is bírtam sokáig, megdolgoztattam Gusztival. Hát... nem kertelek... elkényeztetett városi kislánynak éreztem magam. Akinek nyűg kiszedegetni a túl rövidre vágott szőrt, az összecsomósodott göböt, a növényi maradványokat - még akkor is, ha ez az adag sokkal kezelhetőbb volt, mint a korábban beszerzett fehér. Vágytam a csinos és tiszta szalaggyapjúra (höhh, jól be is rendeltem a manópostásoktól:))))
I was curious about spinning alpaca, so I was happy when Anett said she could buy me some stash. Well... you know, I'm such an urban girl... it wasn't delightful to pick out short hair, bundles and dusts. I wished nice and clean roving (actually I did some purchase in the last few days:))))

Mindenesetre nagy az öröm a végén: 165 g, 470 m, kétágú fonal, ami tökéletes lesz anyukám szülinapi ajándékához. Szerencsére addig még van pár hónap, de megnyugtat a tudat, hogy a fonal kész:)
However I love the yarn: 165 g, 470 m, two-plied, it will be perfect for mom's birthday shawl.
És bizony azért is fontam gyorsan, hogy felavathassam a motollámat. Imádom:))) Éppen annyira egyszerű szerkezet és annyira sokrétű, hogy tökéletes legyen nekem. (Mint utólag rávilágítottak, szétszedve akár önvédelmi eszköz is lehet:))) Ha te is szeretnél motollát, írj egy emailt és küldöm a részleteket-elérhetőségeket:)))
And here's my brand new swift. I do love it!:)

2012. április 10., kedd

negyedmilliós!!!

Nem eresztem bő lére, de azért nagyon köszönöm nektek, hogy ilyen régóta kitartotok mellettem:) Viszonzásul felajánlom ezt a kendőmet, gyapjú ugyan, de ebben a szeszélyes időszakban biztos nem kell a szekrény mélyére tenni őszig!

Itt jelentkezhettek érte, csak írjatok valamit:)) Nem feltétel, de megköszönöm, ha lájkoljátok/megosztjátok/kommentelitek ezt a fészbuk-bejegyzést, hogy minél több emberhez eljusson a hír. Jelentkezni április 15-én, vasárnap éjfélig lehet, másnap jövök a sorsolással és a nyertessel! :)

ápdét: bocsánat, a dupla kommenteket törlöm, hogy a sorsolásnál egyszerűbb legyen a dolgom:)



nocsak, nocsak!

Szééép, mondhatom, hát nem szóltok, hogy itt a bűvös szám? Egye kosz, azért este jövök játékkal, addig lehet találgatni, mi lesz a nyeremény! (már rég kitaláltam, de nem gondoltam volna, hogy ennyire praktikussá válik április közepére:)))

Addig is szép napot nektek és köszönöm!:)



2012. április 9., hétfő

PIF táskák

Végre megérkezett mindhárom helyre az ajándék, így mutathatom őket:
Finally all the PIF-presents arrived, so I can show them:
Mindenféleképpen táskát szerettem volna és mivel annyira bejött a tűfestés, visszatértem a jól bevált páros madaras motívumhoz. Született egy kék, egy piros és egy pasztell táska és a visszajelzésekből ítélve örülnek is nekik az új tulajok:)
I wanted to sew bags and because I fell in love with needle-painting, I used it with the beloved two-birds pattern. A blue, a red and a pastel version were born, I hope new owners will love them:)


2012. április 7., szombat

:))

Áldott húsvétot, élményekkel teli hosszú hétvégét kívánok nektek!:)
Happy Easter to all!:)


2012. április 6., péntek

internetes okosságok, 14. rész: BRÉKING NYÚÚÚÚZ!

Krizantám volt olyan szemfüles és kedves, hogy jelezze, visszatért a többi sablonba is a kommentek követése modul, így már semmi sem tántoríthat el minket, blogolvasókat, hogy megjegyzéseket hagyjunk! :)

Én is visszaállítottam az előreugró ablakot, azt jobban kedvelem:) És mivel elleptek a spamek, beállítottam a kommentek moderálását is, ne lepődjetek meg, ha egyből nem jelenik meg a megjegyzésetek! (cserébe viszont továbbra sincs szemkápráztató captcha;)

2012. április 4., szerda

itt a tavasz!!

itt az új szerelem:)
here's spring - here's the new love:)
sk fonal, sk kendőterv:) több kép és a részletek ravelry-n!
homespun yarn, own design:) more pics and details are on ravelry!

2012. április 1., vasárnap

táskák itt és ott

Kicsit kaotikusra sikeredett a hétvégém, pedig azt hittem, a múltkori 23 órásnál nem lehet rosszabb... hát... szabadidő tekintetében sikerült alulmúlnom. Azért egy kis varrást beiktattam, az alvásidőből csippentettem le pár órácskát, aminek a következménye hat táska lett!!
Az első négy projekttáska, mutatom őket, a másik kettőt a fejemre növesztettem, azokat napszemüveggel takargatom, megkímélnélek titeket a látványtól:)
És hát mivel egy kis humor még senkinek se ártott meg, kicsit irkáltam megint a táskákra:)))

Well, this weekend wasn't mine, although I thought there cannot be worse than the one before (we had only 23 hours-weekend). I sew a little bit (stole hours from sleeping time). Results are 6 bags!
Four project bag, other two are on my head, trying to hide them with sunglasses:)
And because humour is great for all, I wrote on the bags again:)



fene se gondolta pár napja, hogy ez ilyen aktuális lesz:))))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails