2012. május 2., szerda

kötőtűknek új otthont!

Ez volt a vezérfonala A Nagy Hétfői Varrásnak (aznap reggel leültem a gép elé és kisebb megszakításokkal csak este keltem fel onnan). A történet ott kezdődik, hogy ebay-függő lettem, remekül tudok pénzt költeni otthon, a fotelból, de legalább olcsó és hasznos dolgokat vásárolok - mint pl. bambusz kötő- és horgolótűk. :) Mértéket is tartok, egyszerre csak egy szettet vásárolok, de azért kezdtek már felgyülemleni a polcomon a bubis borítékban lakó szettek.

A kicsi és nagy zoknitűknek közös otthont szerettem volna. Csak reménykedni tudok, hogy nem számoltam el a méreteket, a húsz centis szett még valahol Kína és köztem van félúton. Amikor megláttam a legújabb Idées Patchwork címlapján ezt a házas notesztartót, tudtam, hogy ilyet akarok.

I wanted to sew holders for my new knitting needles and crochet hooks. I got into the habit of buying on ebay, especially buying cheap and nice bamboo sets! :) I buy only one set at a time, but there were too many envelopes on the shelf.
I wanted to sew a common home for the smaller and bigger double-pointed needles. I hope it'll be good enough, the bigger set is still somewhere between China and me. When I noticed this one in the newest Idées Patchwork I knew I wanted to sew it.


 Hát ilyen lett kicsikatósítva. Nagyon vidám, nagyon hasznos, nagyon szeretem. :) A díszítések szabad gépi tűzéssel készültek és így rögzítettem a házakat-dombot is. Alá 7 millis vatelin és táskamerevítő került.

This one is my version. Very cheery, very useful, I love it. :) I used free motion quilting to draw on it and to fix the appliqued pieces. 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails