2012. április 13., péntek

fonós fejlemények (spinning news:)

Izgatott ez az alpaka-ügy, úgyhogy nagyon boldog voltam, mikor Anett hívott, hogy igényt tatrok-e némi feketére. Hát jóhogy! :) Nem is bírtam sokáig, megdolgoztattam Gusztival. Hát... nem kertelek... elkényeztetett városi kislánynak éreztem magam. Akinek nyűg kiszedegetni a túl rövidre vágott szőrt, az összecsomósodott göböt, a növényi maradványokat - még akkor is, ha ez az adag sokkal kezelhetőbb volt, mint a korábban beszerzett fehér. Vágytam a csinos és tiszta szalaggyapjúra (höhh, jól be is rendeltem a manópostásoktól:))))
I was curious about spinning alpaca, so I was happy when Anett said she could buy me some stash. Well... you know, I'm such an urban girl... it wasn't delightful to pick out short hair, bundles and dusts. I wished nice and clean roving (actually I did some purchase in the last few days:))))

Mindenesetre nagy az öröm a végén: 165 g, 470 m, kétágú fonal, ami tökéletes lesz anyukám szülinapi ajándékához. Szerencsére addig még van pár hónap, de megnyugtat a tudat, hogy a fonal kész:)
However I love the yarn: 165 g, 470 m, two-plied, it will be perfect for mom's birthday shawl.
És bizony azért is fontam gyorsan, hogy felavathassam a motollámat. Imádom:))) Éppen annyira egyszerű szerkezet és annyira sokrétű, hogy tökéletes legyen nekem. (Mint utólag rávilágítottak, szétszedve akár önvédelmi eszköz is lehet:))) Ha te is szeretnél motollát, írj egy emailt és küldöm a részleteket-elérhetőségeket:)))
And here's my brand new swift. I do love it!:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails