2011. szeptember 7., szerda

Addi teszt - eredmények

Nehezen szántam rá magam erre a bejegyzésre, mert sajnos számomra ez a lehetőség kudarccal végződött. Rég szemeztem a szettel, így nagy volt az örömöm, mikor kiderült én is kipróbálhatom. Az érzés addig tartott, míg ki nem nyitottam az egyébként hihetetlen elegáns és szemet gyönyörködtető csomagot.

Olvastam én már több helyen, hogy milyen szokatlanul rövid a tű, de elképzelni sem tudtam, hogy ennyire. Összehasonlításul odatettem mellé a szintén Addi, de fix csipketűmet. Iszonyú pici.
Persze próbálkoztam vadul, de nem tudtam kényelmesen használni. Pár perc után szinte begörcsöltek az ujjaim. Ha megvettem volna, biztosan kitartóbban gyakorlok vele, de mivel úgyis csak két hétig volt nálam, nem akartam az örömteli kötésből fájdalmas folyamatot, így feladtam.

Megmutattam más kötős lányoknak is, volt, akinek ez a hossz is kényelmes, végül arra jutottunk, hogy valószínűleg a megszokás miatt nem állt rá a kezem, illetve hogy alapból is erőteljesen megmarkolom a tűt. Szeretem az érzést, hogy a tű vége megtámasztódik a tenyerem külső élén, az Addi azonban a kisujjamig sem ér.


Így hát kissé csalódottan adtam tovább a szettet, de a vad, kötős két hetemet azért megültem, csak épp a saját tűimmel:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails