2011. augusztus 20., szombat

KicsiKató kicsiben utazik...


... egy évig legalábbis. A képlet egyszerű. Adott a vágy, ami időről időre fellángol bennem, ha egy újabb egy éves projektre bukkanok. Ott van még a fényképezőgépem iránti bűntudat, ha sokáig nem veszem elő, a blogoláshoz szükséges exhibicionizmus is jelen van, ellenben a rendszeresség (khm, khm) nem erősségem. Hosszú-hosszú ideje szeretnék magaménak tudni egy 365 napos projektet. Fényképpel, naná, KicsiKató-létről, de mi is legyen, ami összefogja?Aztán bevillant, hát persze, az apró részletek, amik miatt olyan csodás és egyedi a világ? Nomen est omen, igaz? ;)

Ezek után bátran és nagy szeretettel invitállak titeket KicsiKató kicsi világába a következő egy évre. A magamnak felállított szabályok egyszerűek:
2011. augusztus 20-tól 365 napon át minden egyes nap lefényképezek valamit a környezetemből, szigorúan a 'super macro' üzemmódot használva. Nem mondom, hogy minden nap fel fogom tudni tölteni az aktuális képet, de az biztos, hogy nem fotózok le egyszerre egy nagyobb adagot és nem is teszek fel előre programozott bejegyzést, így hűen fogom tudni leképezni ezt az évet.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails