2011. április 15., péntek

blogajánló, vol. 9. :)

Itt az utolsó adag ajánló a múltkori akcióból. Szeretnék kicsit a lelkiismereti hangotok lenni... Elgondolkodtam, volt-e értelme a sok bejegyzésnek, befektetett órának... Ugye azért legalább ti, akik éltetek a felajánlott lehetőséggel, ellátogattatok a blogokba és tetszéstől függően rendszeres olvasókká váltatok?:) (költői kérdés volt:))

Szila: hűű, egyből cserben hagy a pártatlanságom, olvasom jó ideje és jelenleg a sárga irigység emészt az ebayes csodaszép horgolótűi miatt, de egye kosz, megbocsátok, csak ontsa magából a szebbnél szebb horgolmányokat:) Nem mellesleg varr és keresztszemez és tutorialokat ír és egyébként is jól ír:) Csak azok a meseszép színes horgolótűk... :))))))))

Buba: Az itteni kommentje után kezdtem el olvasni, de sokat visszalapoztam, mert nagyon tetszik, amit csinál. Azt hiszem, a hímzés és horgolás a két fő területe, főleg a hímzéseibe szerettem bele, én mindenképp fogom követni a munkásságát a továbbiakban, benneteket is erre biztatlak!:)

Eta: Nem túl régi a blogja, de annál biztatóbb posztokat látok nála (bár talán nem haragszik meg, ha elárulom, nálam a pálmát Bazsi hungarocell-baromfija vitte:))))) Menjetek és biztassátok, olvassátok szeretettel, hogy minél több bejegyzés szülessen nála is!:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails