2011. április 12., kedd

blogajánló, vol. 8. :)

Álomjáró-Bozsomati már a nevében felkelti az érdeklődést, de blogjára érve se csökken a lelkesedés. Dolányi Anna idézetével indítani kifejezetten szívemnek kedves, és a tartalom is méltó a foltvarrókhoz:) Táskák, neszesszerek, minden, mi szem-szájnak ingere, de van itt gyöngyfűzésen át a horgolásig sok minden:))

Hermike blogja csupa nőiesség és csillogás, ami nem is csoda, lévén egy gyöngyfűzős blogban járunk. És én egytől egyig csodálom a gyöngyfűzőket, tudom, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb, de apró csodákat gyártanak ők még apróbb gyöngydarabokból... Hermikénél is szebbnél szebb nyakláncokat-medálokat-mindenféléket találtok!

Boldogság vár blogja még nem túl régi, mondjuk ovis korban van:))) Nagyon szép keresztszemes munkái vannak, de találunk nála más kézműveskedéseket is. Az pedig kifejezetten tetszik, hogy nem csak vár, de ad is, vannak nála minták, ötletek, menjetek és köszönjetek be hozzá is!

Honfivikit (is) régebb óta olvasom. Szeretem a történeteit, az alkotásait, bár mostanában nem sok kreatív bejegyzése volt, de az vesse rá az első követ, aki többet alkot (hát nem én:))) Jó olvasni, néha akár képektől függetlenül is:))))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails