2011. március 2., szerda

TüdőGyula project - nr.03.

Figyelem! Profi gyöngyös bloggerek fogják be a fülüket és a szemüket! Köszönöm:)

Éreztem én már egy ideje, hogy nem lesz ennek jó vége. Mind többször sétáltam be A gyöngyös boltba (mit tegyek, nálunk csak egy van a városban, de az legalább a közelemben:)
Mind többször nézelődtem online gyöngyös boltokban is.
Mind többször jártam gyöngyös blogokon, olvasójukká, csodálójukká váltam.
Éreztem a jeleket, tudtam, hogy közel a fertőződés veszélye, de nem törődtem vele és kész, megtörtént. Itt az újabb szerelem, kellett nekem harmincnyolcadik kézműves hobbinak?

Kellett hát, imádom a bizsukat, várható volt, hogy egyre mélyebben beleásom magam a témába. Egy visszatartó tényezőm van már csak a totális bódultság ellen - a japán gyöngyök árai és a hörcsöglét együtt igencsak rossz páros, főleg, ha a többkilónyi cseh és távol-keleti gyöngyömre nézek. Így aztán kompromisszumot kötöttem, próbálok minél többet felhasználni a régi készletből és csak a 'feltétlenülmegkellvennemkülönbensírvafakadok' -félékre ruházok be.

Ilyen régi szerzemény ez a fotózhatatlanul csillogó és piros gyöngy is, ami Poé csillagvirágjává avanzsált. Szerencsére a minta se siránkozott sokáig az egyen-delica gyöngyökért, így összeállt a nyaklánc. IMÁDOM, így, csupa nagybetűkkel:)))
Ez pedig csak egy egyszerű darab, hogy fogyjon a készlet:)))
Mire ezeket megfűztem, kezdett eltűnni az életemből TüdőGyula, de csak azért, hogy átadja a helyét MandulaGyulának. Hiába, no, élni tudni kell, nagykanállal habzsolom az efféle pasikat:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails