2011. március 26., szombat

blog-körkép:)

Íme, a felhívásra jelentkezett első trió:
Edina blogján járva az első gondolatom az volt, kár, hogy még nincs illatos minitor... Szinte érezni azt a puhaságot és illatfelhőt, amik áradnak a szappanjaiból és egyéb termékeiből. Én magam is egyre több természetes alapanyagra térek át a kozmetikumok terén, így nyugodt szívvel tudom ajánlani a nézelődésen kívül a vásárlást is! Ráadásul épp egy kecsegtető játékot indított, siessetek és hagyjatok ott egy kommentet!

Vera blogjára nemrég akadtam, még viszonylag friss, de annál kedvesebb, szemet gyönyörködtetőbb az egész oldal! Az abszolút kedvencem ez a bárányos táska, nagyon édes:))) Menjetek és köszönjetek be hozzá is! :)

Laura földim, szintén kecskeméti (vagyis nem tudom pontosan, de mindenképp Kecskemét-közeli:), volt szerencsém már élőben is megnézni a portékáit egy-egy kirakodó vásáron. Nála leginkább az anyaghasználata tetszik, biztos ismeritek az érzést, mikor szívesen nézegettek egy-egy holmit, magatoknak is el tudnátok képzelni, megvalósítani mégse sikerül, mert más karakterek vagytok... Na nálam pl. ilyenek az ő munkái, a pénztárcái a favoritjaim:)

És mivel 3 ugyan a magyar igazság, de nem is igazi népmese az, ahol ne lenne legalább egy ráadás, szeretném egyből figyelmetekbe ajánlani Manna blogját. Épp nemrég nyitott egy PIF játékot, amiben van még hely, most komolyan, melyikőtök tudna ellenállni pl. egy ilyen katicás gyönyörűségnek?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails