2011. január 12., szerda

give away:)

Nektek mi jut eszetekbe a piros színről?

Nekem a hazafiság, szerelem, szenvedély, nőiség és nőiesség, lángolás, tűz, pokol, forró nyár... Na és persze a katica. Amikor kezembe akadt ez a fonal, nem volt kérdés, tökéletes ajándék lesz így télvíz idején egy belevaló hölgynek, aki megnyeri majd...:)


A játékszabályok:
1. hagyj egy megjegyzést
2. légy állandó olvasóm, ha van rá mód
3. oszd meg a képet a blogodon vagy a bejegyzést facebookon (mivel sok játékban eme pont miatt nem veszek részt - néha ilyenekre is lusta vagyok - így aki ezt nem szeretné megtenni, természetesen ő is részt vehet a játékban!:)
4. de nem adom ám olyan könnyen!:) Mivel mostanában többször is meggyűlt a bajom a fotózással, főleg, hogy színhű képeket készítsek, így ezzel kapcsolatban kérnék tanácsot. Írjátok le, milyen szokás szerint fotóztok, hol, ha nincs módotok nappali fényben fotózni, hogy oldjátok meg, van-e valamilyen trükkötök, az utómunkálatok során hogy javítjátok fel a képeket... Persze nem kell kisregényt írni, de valamiféleképp a fotózáshoz kapcsolódjon a megjegyzésetek. Persze akinek nem fontos a fotózás vagy nincs blogja, az is jelentkezhet, csak kérem, írja ezt meg!:)

Jelentkezési határidő: vasárnap, január 16. 20:00, sorsolás később, aznap este.

Here's a new give away! What do you think about red? Red reminds me patriotism, love, flame, being and beaving like a lady, burning, fire, hell, hot summer... and of yourse ladybugs! When I saw this yarn, I knew it'll be perfect for the lady who will win it.

The rules:
1. leave a comment here
2. be my follower (at the right side of the blog)
3. share this photo in your blog or the post in facebook (well, actually you can neglect this point, if you're too lasy for it - sometimes I am:)
4. please write something about your habits of phototaking. How do you take photos, what do you do if you are not able to do it in daylight or anything about your photo-life:)

The deadline is Sunday, 16.01.2011. 20 pm (Hungarian time), I'll draw that evening, later:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails