2011. január 10., hétfő

299!!!

Egészen mással akartam kezdeni, de aztán megláttam, hogy már 299 az állandó olvasók száma... Szóval ha meglesz a 300, tartunk egy újabb give away-t, jó?:))

Mondjuk lehetne a nyeremény egy horgolt neszesszer, az tetszene nektek? Hatot készítettem hétvégén, ma fel is raktam őket a meskára.

Sokszor bosszankodtam azon, hogy a meskás posztokban milyen szűkszavúak az alkotók, mintha csak a reklám miatt írnák a bejegyzést, de ma megvilágosodtam. Miután megszerkesztettem a hat adatlapot, nem lenne energiám itt is részletesen írni róluk, így arra kérlek titeket, akik pontosabb paraméterekre kíváncsiak, ugorjanak át valamelyik termékadatlapra :)))

Wow, I have 299 followers... if we'll have 300, I'm going to draw a crochet pouch, ok? I've crocheted some this weekend and uploaded them to meska.


UPDATE:
Miraemma máris tett róla, hogy jöjjön a játék, ő a 300. :) Már horgolom is a nyereményt... addig is menjetek, biztassátok őt a vadiúj varrós blogjában és nézzétek meg a családjáról, életmódjukról vezetett másik blogot is!:)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails