2010. augusztus 8., vasárnap

Vénusz stóla - kész:)))

Jajjdenagyonboldogvagyok!!!!
I'msohappy!!!

minta: Vénusz stóla (itt, itt és itt)
tervező: Ercsu
méret: 160x30 cm
súly: 96 g
fonal és tű: Rikker-féle egyágú gyapjú, saját festés (türkiz); 5-ös egyenes kötőtű
Ezer sebből vérzik szegénykém, de az enyém, első csipke, első Rikker, első saját festés, első... imádom, annak ellenére, hogy cirka 20 sor máshogy áll, mint kéne:)))
It has many mistakes, but it's mine, the first lace, first Hungarian wool, first dying, first... I do love it instead of the several bad rows:)))
Ráadásul a végére rájöttem, hogy nem tudok kötni. Vagyis nem jól. Vagyis jól, de másképp, mint a nagykönyvben meg van írva. Nem nagyon látom még át, mennyiben mások a szemeim, de úgy döntöttem, újra tanulom a kötést.
Moreover I realised that I cannot knit. Or not right. Or right, but otherwise than it's written in the big book. I don't really see how different are my stitches, but I decided to learn to knit again.
Pár napja elkezdtem egy szemtelenül egyszerű mintát, hogy begyakoroljam. A sima szem már megy, de a fordított sorokban úgy érzem, mintha kicsavarnám a kezeimet. Sebaj, megtanulom és menni fog, az új kendőt már szeretném "rendesen" megkötni:))
I started to knit a ceekily simple pattern to practice. Simple stitch is much more better, but at purl stitch I feel my hands very strange. Never mind, I'll learn them, I'd like to use the new stitches at the new Ercsu-shawl:))


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails