2010. május 26., szerda

gömbölyödik a világ...

... bizony... két barátnőm pocakja is gömbölyödik, egy első- és egy másod-trimeszteres... a nap is sűrűbben mutatja gömbölyű alakját, máskor meg kövér esőcseppek hullanak...
World is getting round... Two of my friends are pregnant... Sun shows its round shape more and more, another time fat raindrops are falling...

Talán ezek is közrejátszottak a kényszernél, hogy hagyjam a sarkos mintákat, jöjjenek a pihe-puha gömbölyded vonalak... Így születtek ezek az összehajtható táskák, amikhez kapcsolódik a májusi give away:
Maybe these made me to leave corners and lines, just sew soft and round shapes... in this way were born these collapsible bags:


Ez most villámjáték lesz... A feltételek: hagyj egy kommentet hétfő (05.31.) este nyolcig és írd meg, neked melyik a kedvenc gömbölyded tárgyad a környezetedből. A szerencsés nyertes választhat a fenti táskák közül!
Give away! Just leave me a comment here and tell me which is your favourite round thing in your life. Winner can choose a bag from these, I'll draw on Monday evening (05.31.)!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails