2010. április 27., kedd

vékony a határ...

a wip* és az ufo* közt... Nálam most több pályázó is jelentkezik egyik-másik címre, pedig eddig nem igazán voltam híve a befejezetlen dolgoknak. Ehhez képest most félkészen vár egy keresztszemes hímzés (mert nekem ki kell próbálnom az anyagsütést...), egy gyöngyös medál peyote technikával, a horgolt táskám bélésre vár (igen-igen, még mindig...), negyede kész egy csipkesálnak, ötöde egy szintén csipke mintájú, de mohair vastagabb sálnak)...

Ezen felül bontatlanul várakozik a nemrég vásárolt wigjig táblám és egy rakat fonal, mindenképp kell egy táskát kötnöm/horgolnom egy június eleji esküvőre (mert hát ki látott olyan szégyent, hogy bolti táskával menjek). Jut eszembe, a ruhám anyagát megvettem, már csak meg kellene varrni addig (mert hát ki látott olyan szégyent, hogy bolti ruhában menjek) ésésésésés még sorolhatnám:))))

Mentségemre szolgál egy lassan egy hónapja tartó makacs nyak/lapockafájdalom, ami egy szimpla elalvásnak indult, de olyan nagyon ragaszkodik hozzám, hogy időről időre újra beáll a nyakam. Így aztán kicsit kötök, kicsit hímzek, kicsit ezt, kicsit azt, hogy egyik se ártson:)))
nagyon-nagyon-nagyon félkész...

Vera is játékot hirdetett, ugorjatok át hozzá a képre kattintva!


*wip = work in progress, azaz félkész munka, amin azért dolgozgatunk...
*ufo = unfinished object, azaz ami már veszett fejsze nyele, jó ideje nem nyúltunk már hozzá...


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails