2010. február 7., vasárnap

itt vagyok:)

Ezeket a neszeszereket ma varrtam, gyakorolgattam rajtuk egy számomra új tűzést, ami kicsit kukacos, de a kunkorok között van egy-egy köröcske is. Nem rossz, sokkal gyorsabban megy, mint a sima stippling, de nagyon oda kell figyelni, hogy a tűzés sűrűsége egyforma legyen mindenhol.
Here are some FO's of the day (=finished objects:)
I practiced on these pouches a new stitching when I draw little circles between the frizzlings. I like it, much faster than stippling but I have to be care of the density of stitches.


Ez pedig egy irtó rég kapott házi feladatom manifesztálódása:) Még tavaly kaptam a feladatot Anikótól az egyik foltvarrós tanfolyáskor, de ki szerettem volna díszíteni az elejét. Kikerestem a mintát, átmásoltam Martimez forradalmian működőképes és olcsó ötletét felhasználva, de rég nem volt rá időm nappali fénynél. ma aztán nekiestem, készre varrtam. Tetszik:)))
And this is an old homework's manifestation:) I got this task last year from Anikó, but wanted to decorate. After I've found the pattern, I copied it using Martimez's revolutionarily useful and cheap idea. Today I embroidered and sewed. I like it:)))


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails