2009. december 28., hétfő

kötöttem:)

... megint:) Ugyanis pár hete már elkészült egy nyak köré tekerős sál, Ahamától elirigyeltem az övét. Persze feketét fotózni nem lehet (vagy inkább mondjuk így: én nem tudok:) és már akkor vágytam egy pirosra/bordóra.
I've knitted... again:) I knitted a scarf like Ahama's one a few weeks ago, but it's black and I cannot take a photo of it. At that time I finished I knew I wanted a red one.




Elkészült, az utolsó sort is lekötöttem, utána összevarrtam (Istenem, milyen jól jött végül, hogy nem tudok csövet kötni...) és a nyakam köré tekertem... volna, ha nem lenne olyan nagy a fejem. Ugyanis az utolsó sort sikeresen lekötöttem úgy, hogy egyáltalán nem volt rugalmas, szűk lett. Gyorsan szétfejtettem, lebeszéltem magam a toldásáról, inkább elővettem a gyöngyös ládát és egy szitakötőt kanyarintottam hozzá. Imádom:)))
It was done, I finished the last lane, then sewed it together (my God, it's a bless I cannot knit a tube...) and than twisted it around my neck... or I could twisted if I didn't have so big head. The last lane wasn't flexible unfortunately. Quickly dismantled it, brought out the bead-box and wiggled a dragonfly. I do love them:))



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails