2009. december 21., hétfő

csak röviden:)

Jelentem, karácsonyi para letudva! Tegnap este befejeztem az utolsó ajándékot is, már csak az örömteli várakozás és ünnepelés maradt hátra. Pedig megint halmozottan hátrányosnak éreztem magam, pár óra alatt úgy belobbant az egyik fogam, hogy alig vártam az estét, hogy fogorvoshoz jussak. Kiidegelte, de még mindig nem az igazi. A doki szerint teljesen normális, hogy a fogak állapota egyik pillanatról a másikra megváltozik a nagy hideg, gyengébb immunrendszer vagy nagy hajtás hatására. Nem vigasztalt meg...

Well, I finished all the Christmas nerves, sewed the last present yesterday evening. I don't have anything else to do in a hurry, just lean back and relax before celebrating. Although I felt so sick, I had a terrible toothache from one moment to another, I was so happy, when I arrived that evening at the dentist. He said a sudden change in the state of our teeth is normally when it's cold, our immunizal power is low or we are in a huge work.


Hoppá, a cím szerint rövid akartam lenni:) Megérkezett a PIF ajándékom Herától, egy gyönyörű selyemfestett ablakkép és egy csodaszép gyöngyfülbevaló, nagyon örülök nekik!

Oops, this post's title is 'just shortly':) My PIF present has arrived from Hera, a beautiful dyed silk window picture and a bead earring. I do love them.




Martimez ajándéka már nagyon rég érkezett, de egy részét úgy elpakoltam, hogy csak most botlottam bele. Mesés anyagok, zsugorka fonaltartó, zsugorkás könyvjelző (amit nemes egyszerűséggel karkötőnek használok:) és zsugorkalapok. Köszönöm - megint!!:)

Martimez's present had arrived earlier, but I couldn't take a photo before. Wonderful fabrics, polyshrink thread keeper, polyshrink bookmark (I use it as bracelet) and polyshrink sheets. Thanks again, dear friend!




Ez a kollázs pedig tényleg csak kutyafuttában készült az utolsó pár ajándékról. Van itt újságpapír-doboz, hímzett konyharuha (köszönet Elizanikónak:), 3 fakkos irattartó (köszönet Elizanikónak:))))), textiltálak, hímzett ablakképek (köszönet... tudjátok kinek:) (Mondom én, hogy inspiratív volt az utolsó látogatásom:)))

And this collage is just in a hurry about the last present I've made. There are newspaper-box, machine embroidered dish towels (thanks for Elizanikó), 3 pieced folder (thanks for Elizanikó:))), textile boxes, machine embroidered window pics (thanks... you know who for:) (I've told you my last visit was so inspirative!:)




Sok mosolygást kívánok nektek a készülődés utolsó napjaira!
I wish you many smiles for the last days of preparing!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails