2009. november 25., szerda

just pics... and a few words:)

Már rég szeretném pótolni pár elmaradásom. Ezeket Mumstól kaptam - még várnak a végleges helyükre.
I've got these ones from Mums - still waiting for the latest place.


Ezt FGina irodalmi játékán nyertem vigaszágon:)
I won these at FGina's game.


Egy számomra nagyon kedves ajándék: Elinától, csak úgy:))) Nagyon köszönöm!!
These are really special for my heart - Elina sent me for me - just because:)) Thanks a lot!!


A mai virágegyveleg. Az édességeket inkább nem fotóztam be, attól tartok, cipőket dobáltatok volna felém virtuálisan...:)))
I got these flowers today (this is my nameday). I decided not to take a photo of the huge amount of chocolates; to protect myself of your anger...:)))



Ez pedig a ma érkezett csomag tartalma - Hadháziné Ildi (hildiko74@gmail.com) keresett meg cirka két hete, cserét ajánlva - hozzá érkezett ma meg a második adventi naptár. Nagyon köszönöm, Ildi, jópár hónapig nem lesz szükségem bézs cipzárra:))))
These goodies waited my today in the mailbox - a Hungarian woman asked me to have a private exchange. I sent for her the second advent calendar. I guess I won't need drab zips in a few months:)))


Ma még pihenek, holnap csak pár öltéssel be kell fejezni a hármas számú naptárt, ez lesz a legkisebb, legkevesebb varrással, de számomra a legkedvesebb - nyilván több szeretet van benne, egy kedves barátnőmnek varrtam. Sajnos a táskákhoz még mindig nem jött meg a kedvem, pedig a 3-ból legalább egyet át kell adnom szombaton... Ez valamiféle diszkriminatív alkotási válság lehet nálam. Atyavilág, lehet, hogy egy időre kivarrtam magamból az összes táskát???
I'd like to relax this evening, tomorrow would like to finish the third calendar. This one is the smallest with the less sewing but I love this one - I'm sewing it for a special friend. Unfortunately I still don't have pleasure to sew the ordered bags, but I'll have to deliver one at least on Saturday... This could be a creative critical in my mind... Oh my Gosh, maybe I've sewn from myself all the bags???

Ui.: Ma létrehoztam a KicsiKató-részleget a twitteren, remélem, sikerül az oldalsávba feltenni a logót, amire kattintva ti is követni tudjátok életemet 140 karakterekbe sűrítve:))
PS: I created an account on Twitter. If someone of you would like to follow me, I'll make my messages bilingual of course.:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails