2009. október 24., szombat

csöppeknek...

... varrtam az elmúlt napokban. Mutatom, miket:
Egy testvérpár kapja majd ezeket a táskákat. Egymás ellentétei, de mégis közös családfáról származnak a minták és az anyagok is. Remélem, meg tudnak rajta osztozni.
Sisters will get these bags. I tried to sew similar but different ones, I hope they won't row about them.


A következőhöz egy kis mese jár... egy kedves barátnőm hároméves unokahúga rajong a lovakért. Mivel otthon nincs neki, hát teremtett magának egy kis barátot - egy csupasz lécet sétáltat, lovagol, abrakot ad neki, altatja... És ez a mánia nem múlt el egy nap alatt. Így a nagynénije varratott neki egy lófejet, mielőtt a szomszédok összekeverik a zsenialitását valami mással. :))) Kicsit vastag lett a paci nyaka, de egyébként nagyon tetszik. Remélem Neki is fog. :)))
Well, the next one needs a story... One of my friends has a beautiful 3-years-old niece who loves horses. She doesn't have any at home, so she took a piece of slat and said its her horse, Button. She gives him food, walk with him and put him to sleep... And this hasn't disappeared after a day... So her aunt ordered her a horse-head. I hope she will love it too:))


És mivel most lesz a szülinapja, én is akartam egy kis ajándékot adni neki - hogy legyen miben szállítania az abrakot. :)
And because the little girl's celebrating her birthday in these days, I sewed for her a bag to carry the horse-food:)



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails