2009. szeptember 18., péntek

drezdai tányér

Sokáig nem érdekelt a foltvarrás hagyományos ága, de egy ideje rajongással csodálom a tradicionális mintákat is. Ez talán Anikónak is köszönhető, akinek a munkásságát volt (van) szerencsém közelebbről is megvizslatni. Na az ő táskagyűjteményéhez képest én kismiska vagyok, pedig nálam is csurig a szekrény...:))
I haven't really liked tradicional patchwork for a while, but nowadays it seems to be changing. Maybe bacuse of Anikó, I saw her creatings... Her bag-collection is much more huge than mine, although my wardrobe is full of with it:))


Pár hete megláttam egy drezdai tányéros képet a neten és egy csapásra megváltozott a véleményem róla. Akartam őt:)) Stephanie oldalán találtam tutorialt és neki is álltam. Mindenképp színeset szerettem volna.
I saw a dresden plate some weeks ago on Internet, it was love for the first sight. I wanted it:)) I found a tut on Stephanie's blog and started to try. I wanted a colourful one.

A táska fazonját másmilyenre terveztem eredetileg, de egyik reggel egy hölgy vállán megláttam egy hasonló fehéret és settenkedve felmértem a szabásmintát. Így született meg ez a fehér táska. Szeretem:))
Primarily I wanted another shape, but I saw a bag like this on the street and knew I needed that one. So here is my brand new white bag. I like it:))



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails