2009. július 6., hétfő

rózsaszín szemüvegben...

... sem láttam volna több pinket tegnap, mikor ezeket a táskákat varrtam... Elsőként ez a formabontó kismama-táska született egy friss anyukának (aki talán épp ezekben a percekben hozza világra kislányát). Mivel biosz phd-je kellős közepén van, amikor is folyton baromfikkal van körülvéve, naná, hogy ez a textil kellett neki:)))
I couldn't see more pink in pink eyeglasses, when I sewed these bags... First of all here is an unusaul shaped mother-bag for a brand new mom (perhaps she's bearing her daughter in these moments). She wanted this fabric because she was doing her biology phd during the pregnant and was girdled around with fowls:)))
Ez pedig egy HK szett, természetesen nem a végleges formájában, az átadás előtt még lesz egy közös randink a vasalóval...:)))) Főként ingekből készült a természetvédelem jegyében.
And this is a HK-set, of course before delivery we still have to date with the ironing machine...:))) It's made of mainly shirts - thinking of the conservation.

valamint...
Több díjról is érkezett bejegyzés mostanság, nevesítve Lidérckétől, Dominikától, Elinától és Kalextől.
Mindannyiótoknak köszönöm, de ki tudja ezeket a küönféle díjakat számon tartani??? Hát így ömlesztve - díj helyett vagy inkább mellett - küldenék egy virtuális ölelést mindazoknak, akikenk blogján kommentekkel méltatom a munkáikat. Azt hiszem, az elismerő szavak mindent magukban hordoznak:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails