2009. július 26., vasárnap

27

A tegnapi napom igen dolgosra sikeredett. Már a héten elkészítettem egy prototípust a csipesztartóból (forrás: Foltból varrt csodák), aztán elkészültek a hímzések, az összevarrás pedig pikk-pakk megvolt, az augusztusi névnapi ajándékok így kipipálva:)
Yesterday I was so busy, was just sewing and sewing… I made a ’first one’ of this clothes-pin-holder, than I made the embroideries, sewing-together was ready in a moment, so the nameday presents are ready:)

Már ami a női szakaszt illeti. A szomszéd bácsi bortakarót kapott, nagyon szereti a madarakat.
… for the girls. My uncle got a wine-cover, he loves birds.

És hogy lássátok, az élet nem mindig fenékig tejfel még egy olyan társsal sem, mint Géza, ide teszem az első próbálkozást is vatelinos hímzéssel. Siralmas és vicces egyben:)))
And to show you life isn’t always fairytale with such a nice friend like Géza, here’s my first trying with wad. It’s piteous and funny at the same time:)))

Nem utolsó sorban pedig egy gyors táska is elkészült, a tulajdonosra oly jellemző denevér és gitár díszíti:)
And here’s a really quick bag for one of my friends, a guitar and a bat decorate it:))



Mindezt délutánig lezavartam, este ünnepelni mentem:)) Én nem tudom, honnan gondolják a barátaim, hogy ennyire szeretem a csokit… :))))
All these things were ready till afternoon, I celebrated in the evening:)) I can’t imagine how do my friends think I like chocolates…:)))


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails