2009. június 16., kedd

vigyázat! nevetésveszély!

Nem rejtegetem tovább, lefotóztam Őt. Megnyugtat, hogy Elina is megtartotta a sajátját és már ő is nevet, ha ránéz... így én is megtartom Őt. Ő az első (soha nem szőttem még előtte...); nem volt magyar nyelvű segédletem; még elég vastagok a pálcikáim; nem volt itthon csak ezer éves tempera, ráadásul lakk sem... Na jó, nincs több kifogásom:) Nézzétek és nevessetek jó szívvel:) Egyébként rettentően élveztem, nagyon rákaptam, Ő 12 cm átmérőjű és 12 cm magas, színes cerkák tárolására tökéletes lesz:)))
Well, I don't hide It any more, here's Its photo. It's soothing that Elina said, she had also kept her first one and she's already loughing if she look at it... so I keep It. It's the first (I've never woven before...); I had no Hungarian help; my pipes are still quite thick; I had only 1000 years old paint at home and no lacquer... Ok, I have no more alibis:) Look at it and lough from your heart:) Otherwise I really enjoyed to make it, It's 12 cm tall, will be perfect for holding pencils:)))
Már a következő projektet is kiszemeltem, igaz, az nem szövés lesz, de terveim szerint papírpálcikákkal fogom kidíszíteni a dobozt, amit nekik készítek:
I've already found the next project to try, that's not weave, but I'm trying to decorate a box with paper pipes. A box for them:


Nos, igen, ma érkeztek a postával a drágaságaim, egy része előszülinapi ajándék, a maradék a saját ajándékom magamnak. Ja, a szülinapom még soká lesz:))
Oh, jeah, they arrived today, partly pre-birthday present, partly just a present for myself:)) Well, my birthday is not nowadays:))
És hogy el ne felejtsem: Naomi megtisztelt egy díjjal, amit régebben már megkaptam, tovább is adtam, így most megszakítanám a kört.
And another thing: Naomi gave me an award, which I got formerly, so I don't wanna give away.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails