2009. május 21., csütörtök

kipostázott ajándékok

Mivel Csilla, Abile és Bvedono is megkapta a maga kis borítékját, mutatom, mik utaztak:


Eredetileg mackónak készültek, de üsse kő, kutya is lehet:) 4 centis négyzetekből 0.5 cm varrásszélességgel készültek, belül polár béléssel, amibe bele lehet döfni a különféle tűket, hogy biztonságban legyenek. Patenttal zárulnak.
Aki szeretné a mintát és a leírást (nem saját!), küldjön egy mailt a címemre (jobb oldalon felül) és a válaszban küldöm!!
És egy kis (ön)reklám. Egy barátnőm szerkesztgeti az egyik politikusnő politikailag mentes honlapját, és közreműködésre kért fel. Mivel vallom, hogy a mindennapi élet legelemibb dolgai - és így a kreatívkodás is - világnézetektől független, szívesen vállaltam. Eddig két cikk jelent meg: egy zsugorka dísz és egy dekupált kisdoboz. Mivel a képek elég kicsik, gondolkodom rajta, ha lenne rá igény, egy-egy cikk képanyagát feltenném a picasára, hogy jobban lássátok.

Ui.: Most látom, hogy -talán- az első cikket le is vették. Ha így ápdételik az oldalt, akkor az eltűnő leírásokat közzé fogom itt is tenni, ha már egyszer összehoztam, hátha valakinek hasznára válik...
I sewed these pin-holder teddies to my friends. If you would like the pattern and the tut, please drop me an e-mail (address is on the right at the top).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails