2009. március 3., kedd

kóros...

Engem is elért valami kórság, főleg alvással és olvasással töltöttem az utóbbi napjaimat. Legutóbb pl. JMG Le Clézio A láz című novelláját, ami - Nobel ide, Nobel oda - egyáltalán nem tetszett.
Talán ez az élmény adta a végső lökést, hogy újra elővegyem a Singer családot:)
Egy barátnőm kért táskát, az alapszínben és a legfélelmetesebb sárkányban egyeztünk meg, a többi KicsiKatós adalék. Van itt minden, ami mostanság jellemzi a kreatív életemet, sk festett egymásba szövött rész, zsugorka tündér, Gizi-munka:) Ma reggel adtam át, nagy tetszést aratott:)
I was ill a little bit, so I mainly slept and read. My last book was Clézio's The fever... I didn't like it. Perhaps this was the last kick to sew again:)
One of my friends asked me to sew a bag, we agreed with the main colour and the most awesome dragon, everything else is KicsiKató-admixture.


Varrás helyett kicsit rendezgettem a sarkomat és feltöltöttem az egyenes pántos dobozom. Szabtam és vasaltam órákon keresztül, de megérte, mert amikor szükségem lenne rá, mindig lusta vagyok a készítéséhez. Így itt állnak, még választhatok is.
I set my sewing corner in order and filled my tape-box. I was cutting and ironing for hours.


Varrtam másik táskát is, még kap egy-két kiegészítőt és mutatom:) Szép napot nektek!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails