2009. március 28., szombat

cserebere, fogadom: többet vissza nem adom...

Bizony-bizony, túl vagyok életem első csereberéjén:) Pár hete Kata hagyott egy kedves kommentet a táskáimat dicsérve, erre én megláttam a karkötőit és elájultam. Rögtön felajánlottam "szolgálataimat", és pár hét, valamint pár levélváltás után megtörtént a csere:)
Kaptam egy csodaszép karkötőt és egy mobildíszt is bónuszként:)

Well, I'm over my first changing:) Kata left a comment at my blog a few weeks ago, then I saw she makes so beautiful beaded bracelets... We've changed some mails and this week we sent the parcels:) I got a wonderful bracelet and a little trimming to my mobile phone:)


Kata egy barna-narancs táskát kért, ezt már mutattam nektek, de utolsó pillanatban sikerült egy kis hátizsákot is megvarrnom a kisfiának, akinek nemrég volt a szülinapja:)
Kata asked me to sew a bag, I've showed it to you, but in the last day I could sew a little backpack for Kata's son too:)


Sok minden mást is varrtam, egy tavaszi szett készül itthonra, amint meglesz az összes kitervelt darabja és kisüt a nap, máris mutatom. Addig itt van egy kérésre készült tolltartó...
I've sewn many other crafts, I'm working on a springlike set to our home, if I'm ready, I'll come with the photos. Till that here's a pencil case...

... és egy nagyon-nagyon friss ruha, fél órája lettem vele kész. Mell alatti varrással, pamutpóló anyagból. Burda 2006/5, 123-as modell kissé megvariálva. Nekiálltam a rég hőn áhított hagymaszoknyámnak is, ám a varrásnál rájöttem, rosszul szabtam ki a hátulját, várnom kell hétdőig egy kis anyagutánpótlásra:))
... and my brand new dress. I started to sew my beloved onion-skirt too, but I realised I missed the cutting, so I have to wait until Monday with it:))

És egy kis segítséget kérnék. Gondolatban szemezgetek egy új fényképezőgéppel, a mostani ár kiszolgálta az idejét. Fotózáshoz nem nagyon értek, a gépekhez még kevésbé... Különféle kirándulásokon, társadalmi rendezvényeken használnám és persze a munkáim bemutatásához. Szeretnék olyan 'ráfókuszált, távolban elhomályosodó' :)) képeket készíteni, pl. fogalmam sincs, ez mitől lesz olyan... Persze nem költenék rá túl nagy vagyont... Tudtok esetleg tanácsot adni, mire érdemes figyelni, milyet érdemes venni, mitől tudok olyan kis profi képeket készíteni? Köszönöm előre is:)

Szép estét nektek!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails