2009. február 21., szombat

nincs új táska:)

Pedig kapásból fel tudnék sorolni legalább tíz fazont és színt, amire azonnal szükségem lenne:))
Olyan jól sikerült beosztanom az esti óráimat, hogy sokat haladtam a kreatív terveim megvalósításával.
Az index hímzős fórumán figyeltem fel egy mintára, amin már többször is átsiklottam, de most szerelem volt első (na jó, sokadik) látásra. Hímzett bankkártyatartók. A lilát már készre varrtam, a barna-türkiz darabjaiban várja a sorát.
This is a credit card older, I machine-embroidered it. The purple one is finished, the turquise-brown is still waiting for some sewing.


Rendelés érkezett egy F.I. monogramos neszeszerre, a szín is adott volt. Próbáltam olyan körítést keresni hozzá, ahol nem virítanak a netűk, inkább mellék-, semmint főszereplők. Kapott egy gyöngyös fityegőt is:) (És itt (is) köszönöm Mamis hathatós segítségét:))
This pouch is for a custom, she wanted brown and yellow. I tried to find a pattern which helps hidding the letters. I added a bead too:)

Ez a nyuszis falikép sokhetes álmom volt már. A nyuszkók felvasalós papírral kerültek az sk festett anyagokra. Természetesen a zsugorka-lepkék sem merültek még feledésbe, ide is szálltak közülük:)
I've wanted to sew this wallhanging for a while. I used ironing paper for the bunnies and of course some polyshrink butterflies too:)


És a közelgő tavaszi névnapokra varrtam pár meglepit is, képek később (ajándékozás után:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails