2009. január 12., hétfő

megnyugvás...

Bizony, paráztam rendesen... Történt, hogy múlt hétfőn megtámogattam a postát azzal a hat borítékkal. Én már rég nem szoktam ajánlottan küldeni, postásismerősök szerint halottnak a csók, nálunk már alá se kell írni, bedobják azt simán... Eddig sosem voltak postaproblémáim, most viszont nagy volt a félelmem, de ma írt Bruercsi, hogy ő is megkapta a csomagocskát. Zazi, a tied még mindig nem érkezett meg?
Well, I've worried a little bit... I sent six parcels a week ago. I never give them up as protected and I've never had any problems about it. But here in Hungary the post office need only 1-2 day to deliver... So it was too much time, but today I was adviced my parcel have arrived.

No, a lényeg, Bruercsi:)) Annak idején meghirdetett egy játékot, amire gyorsan lecsaptam. A felajánlása az volt, hogy meghímez nekem egy kis keresztszemes terítőt, cserébe azt kéri, hogy amit magának hímzett, építsem bele valamiféle használati tárgyba. Amilyen gyors volt Bruercsi, én annyit ültem rajta:))) Kaoka már rég végzett a maga "feladatával", mikor én itt tobzódtam a családi tragédiák között... De az idő enyhíti a sebeket, így én is nyugodt szívvel nekiültem tervezni. Természetesen mi az első gondolata egy KicsiKatónak, ha használati tárgyról van szó? Naná, hogy a táska. De nem tudtam túltenni magam a sárga-zöld elképzelésen, ahhoz meg túlzottan repkedtek a mínuszok. Így maradt a második gondolatom és hímzéstartó mappát varrtam ajándékba:)) Nekem is van egy hasonló, nagyon szeretem, reméltem, hogy Bruercsinek is tetszik majd:)) A leveléből ítélve szereti:))
Az enyémből nemes egyszerűséggel terítőbetét lett, fontos kollekció része, a mamám kendőjéből készült asztalterítő mellé varrtam. Köszönöm!!!!
There was a game in a Hungarian blog. Bruercsi offered an x-stitched cover and just wanted me to make something with her cover. Kaoka, the other player finished her project, when I was sitting at home in the midst of family problems... But time always help with these kind of worries, so finally I could plan. My first idea was a bag (what else??!), but I couldn't think anything else, just green and yellow - it was too cold for me to sew something springlike. So I executed the second idea - I sewed an embroidery-holder something:)) I hope Bruercsi will like it:))
And there is my cover, the red one, I used it with a bigger cover. I love it, thank you!



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails