2008. december 20., szombat

I'm back!

Visszatértem, kicsit visszatért a jó- és alkotókedvem is:) Képet is hoztam jóóóó sokat:)
Először is - készen vannak a karácsonyi képeslapok, néhányat lefotóztam nektek - már meg is írtam őket. A szaloncukrokat ma este fogom végleges formájukra tömködni:))
I'm back and brought some photos with me :))
First of all - I've finished the fabric postcards, I've written them too. I'm packing the textile sweeties tonight:))


A másik örömhír, hogy megérkezett Lilanghoz az Ahama-féle karácsonyi ajándékom. Mivel én elfelejtettem lefotózni, kölcsönvettem az ő képét, remélem, nem haragszik meg érte! Egy képeslapot kapott, szaloncukrot, tűpárnát és egy kézimunkás "szemetest", azaz, amibe a cérnahulladékokat bele lehet dobálni.
The other good fame that Lilang has got my christmas presents. I forgot to take photos so I borrowed Lilang's picture. I sent her a postcard, sweets, pincushion and a 'dumpster' for the threads.


És hogy lássátok, milyen kis gyarló vagyok, nem bírtam tovább - felbontottam a saját ajándékomat is:)) Nagyon tetszik!!!! Kaptam egy karácsonyi szütyőkét, gyönyörű képeslapot, origami karácsonyi díszt és a hozzá tartozó leírást, ami alapján (remélem) én is el tudom majd készíteni! Köszönöm Erzsébet! Az egyetlen üröm, hogy fogalmam sincs, milyen nicknevet rejthet a polgári neved - jelentkezz, kérlek, hogy be tudjalak azonosítani és 'személyesen' is megköszönhessem!!

And finally - I couldn't wait any more, so I shaked out my parcel:)) I really like it! Thanks a lot, Erzsébet!!


Áldott készülődést kívánok nektek így a célegyenesben is! Köszönöm, hogy vagytok, nagyon jó érzés ám... (Úgy tűnik, ez már csak így van - karácsony tájékán könnyebben megy az elérzékenyülés...)
I wish you a blessed prep for the home straight! Thanks for reading me - it's really good for me...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails