2008. november 10., hétfő

a zene, a zene, csak a zene

Hááát, megszületett végre a kis drága. Már rég szemeztem vele, itt-ott felbukkant a neten, de sose fogtam neki. Aztán pár nappal ezelőtt megláttam ezt a tutorialt és azt gondoltam, nekem kell ilyen. A tutorialt lementettem, de ezzel a lendülettel el is felejtettem és mentem a saját fejem után. Adhoc jelleggel megrajzoltam a gitár testét, szabásmintát gyártottam. Iszonyú sok órát belevarrtam, ezek az apró részletek, az íves vonalak csak lassan mentek.
Ráadásul azt hiszem, Géza érkezése óta ez az első munkadarabom, amin nincs gépi hímzés. Büszke vagyok magamra, hogy kibírtam, pedig nagyon akartam rá valami kis mintát:))
Well, my darling just has been born. I wanted to sew it for a while, but never started it. A few days ago I found this tutorial and knew I WANT something like this. I saved the tut, but after it I forgot it and I went past my head. I made the pattern and was sewing it for many-many hours. Moreover I think this is my first craft without machine embroidery since I bought Géza. I’m so proud of me I endured:))













LinkWithin

Related Posts with Thumbnails