2008. augusztus 3., vasárnap

táska, táska...

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem ez a meleg teljesen kikészít... Minden mozdulat fáraszt és kedvem sincs összeizzadni a varrógéppel. Így aztán ameddig csak lehetett, halasztgattam a megrendelős varrásokat, de ma erőt vettem magamon. Az első egy kis ujjgyakorlat volt, a megrendelő a bélés anyagába és a fazonba szeretett bele, de van már narancssárgája, így feketében állapodtunk meg.

I don't know, you how think about this, but I'm out of this hot weather... Every moves tire me and have no fancy to bleed together with the sewing machine. So I put off my orders but today I collected my power:) The first one was really simple one, the order loved the orange fabric, but she's already have an orange bag, so we agreed in a black one.

Ez pedig kismama-táska, jó tágas és pakolós lett, ahogyan annak lennie kell. :) Narancsos kacsás anyagból, hogy kisfús-kislányos anyukának is megfelelő legyen. A külső zsebek tetejét vékony gumival húztam össze, belül helyet kapott egy kulcstartó, két kisebb és egy nagyobb, zsebfedős zseb is. Remélem sok örömmel és egészséggel fogják használni. :)
This one is for a future mother, it's large enough. It's from orange fabric, because we still don't know the baby's sex. I used a slight gum to the out-packets, there're a key-holder, a bigger and two smaller pockets inside. I hope she will wear it with lots of joy and health. :)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails