2008. augusztus 7., csütörtök

száz:))

Hát végre itt vagyok újra. Nem lustálkodtam az elmúlt napokban, serényen dolgoztam, hogy meghirdethessem az első 'give away'-emet, szabad fordításban: 'nyerjetek és vigyétek':)) Az alkalom pedig jeles: ez a századik "blog-oldalam", ami nem csoda, mert írásban be nem áll a szám néha:)

A szabály rendkívül egyszerű. Írj egy kommentet erre a bejegyzésre és már bent is van a neved a virtuális kalapban. Szeretném, ha azok is klaviatúrát ragadnának, akik csak read-only üzemmódban vannak jelen itt nálam. Persze csak ha szeretnétek az ajándékomat ... amit még mindig nem mutatok meg:)) Olyan sokan fáradtak, lehangoltak a napokban, hogy arra gondoltam, jó lenne, ha ez a give away az önértékeléshez kötődne. Arra kérlek titeket, hogy írjátok le egy kreatívkodáshoz kötődő sikerélményeteket, amire büszkék vagytok magatokban, amiről azt hittétek, sosem fog sikerülni és mégis megcsináltátok... Olyan sokat beszélünk a hibákról, rossz dolgokról, hát itt az ideje örömködni, nem?:)))

Szándékosan nem fordítom ezt a bejegyzést angolra, örülnék, ha a magyar bloggereknél maradna az esély a nyereményre. Jaaa, igen, nyeremény. Hát így indult:

Aztán még finomítottam kicsit a dolgon:

És itt az összes alkatrész együtt:


Hát tessék, ez lett belőle. Egy varrós kosárka természetesen az elmaradhatatlan tűpárnával. A méretei: 20x11 centi széles és 15 centi magas.

Tudjátok, az ördög a részletekben lakozik...:)

A jelentkezést 2008. augusztus 12-én déli 12 órakor lezárom, utána sorsolok. Örülnék, ha velem játszanátok:))


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails