2008. augusztus 14., csütörtök

az én hőn áhított és szeretett Gézám:)

Végre megmutathatom nektek, mitől zsongott a fejem az elmúlt hetekben. Spóroltam, számoltam, még többet spóroltam és még többet osztottam-szoroztam, míg végül arra jutottam, megérdemlem Őt. :) Megrendeltem múlt hét pénteken és ma megérkezett Ő. Géza lett a neve, remélem jó párost fognak alkotni az én Gizimmel. :))) Becsületes fajtáját tekintve Singer Quantum Futura CE-200E.

Nehezen ment az ismerkedés, ott kezdődött, hogy másik gép magyar használatiját kaptam meg. Para, telefon, pdf-ben jön a használati, postán a nyomtatott változat. Befűzöm, kezdenék varrni egyenesen, nem megy. Szitkozódás, para (jajjj, nagyon pánikolós vagyok), negyed óra esküdözés, hogy én soha többé ilyen hülye nem leszek, hogy saját szakállamra vegyek egy ilyen gépet, aztán megszállt az ihlet - rosszul fűztem be:))) Kihagytam egy aprócska lépést. Varrásra nem szeretném használni, így gyorsan felszereltem a hímzőegységet, a hímzőkeret rögzítése megint pánikhullámot okozott (vagyis inkább a rögzíteni-nem-tudása), de azt is sikerült megoldani. És lássatok csodát, a több éve kallódó, jaj-de-nem-szeretem-milyen-csúszós-cérnákról kiderültek, hogy Coats és Madeira hímzők, úgyhogy elleszek addig, míg rendelek egy kezdő cérnacsomagot:)) Ilyet sikerült elsőre hímezni:

Ötletem már rengeteg van, pár nap múlva ugyan el kell csomagolni a lakásfestés miatt, de utána megállíthatatna trió leszünk mi így hármasban: Gizi, Géza meg én:))
I bought today my first embroidery-machine and I'm so happy with it. The beginning steps weren't too easy, but finally I could make my first embroidery. He's a Singer Quantum Futura CE-200E. :))))






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails