2008. június 20., péntek

Ismét itt egy sikeres újrahasznosítás: kérésre született meg egy kiszuperált ingből ez a táskácska, ahol a hímzést, a mellzsebet és az eredeti címkét is sikerült beleágyazni a táskába.

Here's another successful recycling: this bag is made from a used shirt, I could reuse the embroidery, the pocket and the original label too. It's for a custom.

Sokan megmutatták mostanában, hol varrnak, hát íme az enyém. Bár nem sarok, mert jobbról még van mellettem egy komód, de szeretek itt dolgozni, nagyon világos (délelőtt túlzottan is:))

Many of us has shown their own place where they can sew, here's mine. Although it's not a corner, but I love working here, it's so bright (in the forenoons very-very bright:))

És dokumentálnom kell a legújabb goblenem kezdetét is, felfeszítettem a keretre, a legtöbb fonal már beszerezve, terveim szerint karácsonyra készen lesz. 40x55 cm, egy szentesi festő, Szamosközi Antal festménye nyomán ültették át goblenre.

And I must document my last tapestry's beginning, I broke it open, most of the wools are got, I hope it will be finished till this Christmas. 40x55 cm, made by Szamosközi's painting. He lives in Szentes, Hungary.

Ilyen lesz, ha kész lesz (kicsit tompább színekkel):

It'll be like this, if it will be done (not with so strong colours):


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails