2008. május 11., vasárnap

kicsit elvesztem, de itt vagyok!

Az történt ugyanis, hogy szerettem volna kissé jobban lefoglalni magamat különféle munkákkal és mire észbe kaptam, alig maradt valamire is időm. A varrógépemet se láttam napok óta, pedig iszonyú mennyiségű meló jött össze, jó pár szoknyát és nadrágot kellett felvarrnom, függönyvarrás, táska, neszeszer... Ezek a mai letudott munkák, holnap folytatom még pár ajándékkal.
A táska egy sajátosan KicsiKatós köszönőajándék, egy barátnőmtől kaptam egy tönkölypárnát, ami fantasztikusan bevált, alszom rajta, mint a bunda, mindenféle nyak- és vállfájdalmak nélkül. Imádtam hímezni ezt a mintát, a margarétaöltéseknél csak az esik jobban a kezemnek, ha a gitáron G4 akkordot kell lefogni G dúr után:))
I tried to find more programmes and to-dos for myself and when I rallied, I had no free time. I haven’t seen my sewing machine for days, however I had so many sewing works. I’ve repaired today a few trousers, skirts, sewed curtain, bag, purse… Tomorrow I’ll go on with some presents.
The bag is a special KicsiKató-thanks-gift to a friend who gave me a special pillow, which helps me to sleep without an ache in my shoulders and neck. I loved to stitch this pattern, my fingers love the daisy-stitches (as G4 after G major on guitar:)))

A neszeszer meg csak úgy, magamnak, hogy ne kószáljanak össze-vissza az apróságok a táskámban.
The pouch is just for me, into my bag to collect the small pieces.

Jaaa és az új anyagaim. (Az új munkahelyem elhelyezkedésének köszönhetően minden nap el kell mennem legalább egy méteráru bolt előtt... szegény pénztárcám...:)))

Aaaand my new fabrics. (I have a new workplace and I have to walk through day by day in front of a fabric-store… my poor little purse…:)))


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails